NIET ZOMAAR EEN BEDRIJFSMAKELAAR

"Ieder mens verdient een fijne plek op aarde. Een plek die zij thuis of werk mogen noemen.  Wij helpen mensen, professioneel en met gebruik van vooruitstrevende technologie, bij het vinden, verkrijgen, creëren en vervreemden van die plek."

Dit is onze missie! Want er is maar weinig zo belangrijk als een dak boven je hoofd of werkplek. Bij Van de Steege zijn wij ons ervan bewust, dat we dagelijks bezig zijn met levensbeslissingen van mensen. Wij zorgen ervoor dat men terugkijkt op een zorgeloos proces én streven altijd naar een goede beoordeling van de klant.

Vanuit kantoren in en om de stad en met een enorme groep van enthousiaste mensen, zijn wij dagelijks super gemotiveerd bezig met het helpen van mensen. Bij het verkopen of verhuren van woningen en/ of bedrijfspanden. De verschillende specialismen houden wij gescheiden, dus u heeft altijd te maken met een professional!

En die professionals;

- Leggen de lat enorm hoog
- Zijn ontzettend gepassioneerd en zien makelen als een “kunst”
- Zijn vindingrijk en omarmen innovatie

Specialisatie Bedrijfsmakelaardij 

Van de Steege is een zelfstandige organisatie binnen onze makelaarsgroep. Met meerdere professionele bedrijfsmakelaars én jarenlange ervaring begeleiden we kleine en grote ondernemers bij o.a. het vinden, vervreemden en/ of beheren van geschikte bedrijfshuisvesting. 

Schakel niet zomaar een bedrijfsmakelaar in, schakel Van de Steege in!