Makelaar Purmerend

voor particulieren en bedrijven

Kopen of verkopen? Dan wil je dat de zaken goed geregeld zijn. We helpen je op een vakkundige manier bij dit proces. Bespaar tijd, geld en krijg de professionele hulp die je nodig hebt.

✓ Nieuwbouw ✓ Bestaande bouw ✓ Aankoop ✓ Verkoop 

Direct contact Bel: 029 - 965 44 51

Jouw makelaar in Purmerend

Of je nu als particulier of bedrijf bij ons terecht komt, wij bieden je een gespecialiseerde makelaar. Met gezamenlijk meer dan 50 jaar ervaring in het makelaarsvak en de regio Amsterdam en omstreken kennen wij de stad als geen ander. De werkwijze van onze makelaars is geheel ingericht om jou te ontzorgen en te helpen bij het kopen of verkopen van jouw woning of pand.

Contact

  

Aankoop

We sturen woningen of panden vaak nog voordat ze online vindbaar zijn aan je door. Via een eigen app, telefonisch en e-mail updates blijf je op de hoogte. Hebben we een woning of pand naar wens gevonden dan organiseren wij het aankoopproces. Contact.

  

Verkoop

De beste prijs en de gunstigste voorwaarden. Onze verkoopmakelaar zet alles op alles om jouw woning of pand onder de aandacht te brengen. Met een marketingplan, professionele teksten, stylingtips, video en fotografie zorgen wij dat dit geregeld is. Contact.

  

Taxatie

Om zo min mogelijk vertraging op te lopen in bijvoorbeeld een hypotheektraject, wil je dat een taxatierapport snel, deskundig en volgens de NWWI norm wordt opgemaakt. Met meer dan 40 jaar ervaring kun je bij ons terecht voor taxaties van bedrijfspanden, woningen, Lees verder..

  

Hypotheek

In samenwerking met hypotheekadviseur Rodenhuis Financiële dienstverlening bieden wij jou hypotheekadvies. Zo kan er snel en vakkundig worden geschakeld en ben jij compleet ontzorgd. Omdat je gegevens al bij ons bekend zijn helpen wij dit proces te versnellen. Contact.

Van de Steege Makelaars

en ons netwerk in je regio

0 medewerkers 0 vestigingen 0 makelaars 0 Jaar ervaring

Contact Purmerend Vestigingen

Direct antwoord op je vragen?

Onze makelaars in Purmerend staan voor je klaar. Bij ons verloopt contact persoonlijk, per mail of telefoon. Komt je bij ons op bezoek in Purmerend dan parkeer je voor de deur. Ook komen we graag bij jou langs voor een kennismaking of gratis waardebepaling.

Heb je een vraag over je pand of woning? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

 

Kies je makelaar Of bel: 029 - 965 44 51