Wij zijn er klaar voor.....

Ongeveer 25 jaar geleden hebben wij ons aangesloten bij de Amerikaanse organisatie ERA. Dit is niet het Engelse woord voor tijdperk, maar de afkorting voor Electronic Realty Associates. Nu, 25 jaar later, zijn we klaar voor een nieuw tijdperk. Een tijdperk zonder ERA.

Digitale innovatie
“De digitale voorsprong in de makelaardij begon met de moderne technologie van een fax en werd rond 2000 opgevolgd door het internet. ERA heeft hier een belangrijke rol in gehad en ons op weg geholpen in de zoektocht naar digitale innovatie. Want het was onze wens om het vak opnieuw uit te vinden en net dat ene stapje extra te zetten. Inmiddels ontwikkelen wij al jaren zelf nieuwe producten én software voor onze makelaars en willen wij de klantreis nog bijzonderder maken, aldus Arnout Ale.”

Traditioneel vak
“In de basis hebben we een traditioneel vak en is er de afgelopen 50 jaar (ogenschijnlijk) weinig veranderd. We werken nog steeds met dezelfde passie en er is een zeer groot besef dat we dagelijks verantwoordelijk zijn voor heel veel levensgeluk. Wij geloven dat dit niet zal veranderen en zien alle ontwikkelingen en de digitalisering als een mogelijkheid om ons klanten nog beter te helpen.”

Nieuw logo
“We zijn meer dan volwassen en een professional op ons vakgebied. Onze groep van ca. 50 enthousiaste medewerkers is ontzettend gepassioneerd en ziet makelen als een kunst. In ons bedrijf heerst een nuchtere Noord-Hollandse en informele sfeer. We hebben een enorme schat aan ervaring, kennis en jeugdig enthousiasme in huis. Een mooie balans, die wij ook wilden verbeelden in ons nieuwe logo. Want als je met Van de Steege te maken hebt, dan heb je te maken met niet zomaar een makelaar!”Wij zijn klaar voor het nieuwe tijdperk en willen iedereen op vertrouwde wijze blijven helpen bij de koop-/verkoop of huur/verhuur van een woning of bedrijfspand. Mocht deze ervaring er nog niet zijn, maak dan kennis met onze super gemotiveerde groep medewerkers.

Graag tot ziens!