Van de Steege ook in de VS in de prijzen!

Een prachtige Award uit handen van CEO Charlie Young tijdens de Internationale ERA IBC in Orlando!

“Jaarlijks reizen wij naar de Verenigde Staten om inspiratie en innovatie op het gebied van makelaardij op te doen. Dat we terugkomen met een prachtige prijs is een geweldige verrassing en daar zijn we natuurlijk bijzonder trots op!”

Eens per jaar wordt er in Amerika een ERA International Business Conference (IBC) georganiseerd. Van over de hele wereld bezoeken ERA makelaars dit evenement. Dit jaar werd deze gehouden in Orlando. Met een kleine groep Nederlandse en een enorme groep Europese deelnemers, heeft ook de Van De Steege Makelaarsgroep dit evenement bezocht. Het was een inspirerende, drukke en vooral leuke week. 

Dag 1 (Behind the scenes in World Disney)
Bijgekomen van de reis is er speciaal voor de Europese groep ERA Makelaars een tour door het Walt Disney World Resort georganiseerd. Een enorme 'wereld' die veel groter is dan verwacht. Disney World is groter dan Manhatten (NY) en er werken zo’n 75.000 mensen. Wereldwijd heeft het bedrijf ca. 130.000 medewerkers. We hebben een kijkje mogen nemen achter de schermen en een goed beeld gekregen van dit gigantische bedrijf. Ze waren erg open en we mochten bijna alles zien, maar we moesten wel beloven dat we van de “magie” niets onthullen!

De dag werd afgesloten met een internationaal gala waar al enkele nationale prijswinnaars bekend gemaakt werden.


Dag 2 Trots!
Na de algemene sessie, waar o.a. CEO Charlie Young van ERA Real Estate met ons terug keek naar de afgelopen periode en de komende jaren, waren de workshops. Intensieve sessie op verschillende vakgebieden. Daar luisterden we o.a. naar de inspirerende spreker Jared James en deden we veel informatie op over nieuwe technologie e.d..

Aan het eind van deze dag ontvingen wij tijdens het heerlijke Europese Gala diner een prachtige ERA Award uit handen van Charlie Young en COO Susan Yannaccone. Wat een eer en wat een ongelooflijke verrassing. "We wisten natuurlijk wel dat we het afgelopen jaar goed verkocht hadden, maar dit is een prachtige kroon op ons harde werken."; aldus Arnout Ale. "We zijn echt super trots!"

Dag 3 Inspirerende sprekers
Terwijl we nog aan het nagenieten waren en we van over de hele wereld felicitaties ontvingen, begonnen we aan de derde en officieel laatste dag. Eerst de algemene sessie en daarna opnieuw workshops. Stefan Swanepel praatte ons bij over diverse technische ontwikkelingen en wees ons erop de vertaalslag te maken naar de makelaardij. Daarna volgde keynote Marlee Matlin (bekend van o.a. CSI en The West Wing) die in gebarentaal over haar indrukwekkende leven vertelde. 

Die avond werd de officiele IBC afgesloten met een heerlijke borrel in de buitenlucht.

Dag 4 GRIZZARD! (bonus dag)
"Een bruisende bonus dag met fantastische inspiratie voor 55+ ontwikkelingen." 

ERA Europa heeft speciaal voor het Europese gezelschap een bezoek gepland aan één van de kantoren van Gus Grizzard van de succesvolle makelaarsgroep Grizzard Real Estate. We werden zeer hartelijk ontvangen en kregen een rondleiding door zijn kantoor. Ook heeft hij ons mee genomen in “The Villages”. Een enorm gebied waar vooral ouderen (55+) kunnen, willen en mogen wonen. We hebben hier veel ideeën opgedaan die we kunnen gebruiken voor adviezen aan projectontwikkelaars in Nederland die speciaal voor senioren willen ontwikkelen. 

Natuurlijk werd ook deze dag afgesloten met heerlijk eten. Dit keer met het Europese gezelschap.

Waardevolle reis....
Wij kijken terug op een zeer waardevolle reis. We hebben inspiratie opgedaan, veel geleerd van onze internationale collega’s en bijzonder veel enthousiaste mensen ontmoet. Ook hebben wij met onze ERA collega's kunnen delen op welke wijze wij innoveren en gaan we de komende tijd nog veel ervaring en kennis uitwisselen.

...... en natuurlijk zijn wij bijzonder blij met onze prijs en krijgt deze een mooie plek op één van onze kantoren.