Verkoopmakelaar Amsterdam Centrum

Wij verkopen je woning snel, voor de beste prijs en met zo min mogelijk werk voor jou als eigenaar. Dit doen wij met onze unieke 'all-in verkoop service'. We bieden je naast je persoonlijke verkoopmakelaar voor Amsterdam Centrum een online omgeving waarin je kunt zien hoe je huis presteert op onze en andere verkoopwebsites als Funda. Je kunt hier alle contactmomenten met potentiële kopers monitoren en je documenten bekijken en downloaden. Jouw NVM verkoopmakelaar voor Amsterdam Centrum werkt vanuit de vestiging Amsterdam Centrum en komt graag bij je langs om kennis te maken. Wil je liever bij ons langskomen dan kan dat ook. We horen graag van je. 

Maak een afspraak Of bel direct: 020 - 676 88 03

Werkwijze Verkoopmakelaar Amsterdam Centrum

Wij zijn één van de grootste verkoopmakelaars in Amsterdam. Iedere dag registreren wij potentiële kopers die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Zolang zij die niet hebben gevonden, blijven wij nieuwe objecten aanbieden. Dus ook jouw huis! Met de grootste database van kopers, stijgen je verkoopkansen aanzienlijk.

Maak een afspraak met onze verkoopmakelaar van vestiging Amsterdam Centrum

 

Presentatie

Wil jij je woning verkopen? Kies dan voor onze all-in service. Jouw persoonlijke verkoopmakelaar voor Amsterdam Centrum zet alles op alles om jouw huis onder de aandacht te brengen. Dankzij een perfecte presentatie, professionele fotografie, een doelgericht marketingplan en de beste stylingtips zorgen wij er voor dat jouw woning in beeld komt bij potentiële kopers.

 

Verkoop

De verkoop van je woning brengt veel werk met zich mee. Wij nemen je daarom zoveel mogelijk uit handen en betrekken je bij het verkoopproces. Even inloggen in ons unieke online verkoopdossier en je ziet direct hoe jouw huis presteert op internet. Je vind hier je eigen documenten, gedetailleerde plattegronden en contactenmomenten met potentiële kopers.

 

Resultaat

Onze verkoopmakelaar voor Amsterdam Centrum is er niet alleen op gebrand om jouw huis te verkopen maar ook een optimaal resultaat te behalen. Met een verkooptijd die korter is dan het gemiddelde, behoren wij tot de snelst verkopende makelaars. Ons doel; verkopen met de hoogst mogelijke vraag- en transactieprijs. Wij zetten jouw huis niet te koop, maar gaan ‘m verkopen!

 

Waarde

De juiste marktwaarde bepalen is essentieel voor een succesvolle verkoop. Niet alleen de opbrengst wordt hierdoor verhoogd, er komen ook meer potentiële kopers kijken. Hoe hoger de vraag, des te hoger de marktwaarde. Wil je je woning in Amsterdam Centrum verkopen? Maak dan gebruik van onze gratis waardebepaling. Gratis waardebepaling aanvragen.

Gratis (online) waarde indicatie

Je huis in Amsterdam Centrum verkopen? Maak dan vooral gebruik van onze gratis online waardebepaling. Wil je een complete waardebepaling? Dan komt één van onze verkoopmakelaars graag vrijblijvend langs.

Waarde online berekenen Vrijblijvende afspraak maken

Zeker van succes!

Jouw verkoopmakelaar Amsterdam Centrum kent de regio en de doelgroep. Heeft de expertise en ervaring om je woning op een zo goed mogelijke maar ook opvallende wijze te presenteren. Door deze professionele presentatie en het verzamelen van zoveel mogelijk potentiële kopers vergroten wij de kans op een hogere verkoopprijs. Doe er je voordeel mee. Maak ook gebruik van de expertise van onze verkoopmakelaar Amsterdam Centrum.

Verkoopmakelaar inschakelen Contactgegevens

Prijswinnende dienstverlening

en wat klanten over ons zeggen

Elke dag gaan we voor het beste resultaat. Dit leidde tot meerdere prijzen voor onze dienstverlening en hoge Funda beoordelingen. We laten je graag zien hoe wij werken. Of je nu een vraag hebt over kopen, verkopen of je hypotheek. We horen graag van je. Kom langs op onze vestiging of neem contact met ons op.

Contact opnemen Bekijk Funda beoordelingen