Makelaar Amsterdam

voor particulieren en bedrijven

Huis verkopen of kopen in Amsterdam? Dan wil je dat de zaken goed geregeld zijn. We helpen je op een vakkundige manier bij dit proces. Bespaar tijd & geld en krijg de professionele hulp die je nodig hebt.

✓ Nieuwbouw ✓ Bestaande bouw ✓ Aankoop ✓ Verkoop 

Direct contact Bel: 020 - 676 88 03

Jouw Makelaar in Amsterdam

Of je nu als particulier of bedrijf bij ons terecht komt, wij bieden je een gespecialiseerde makelaar in Amsterdam. Met gezamenlijk meer dan 50 jaar ervaring in het makelaarsvak en de regio Amsterdam en omstreken kennen wij de stad als geen ander. De werkwijze van onze makelaars is geheel ingericht om jou te ontzorgen en te helpen bij het kopen of verkopen van jouw woning of pand.

Contact

    

Aankoop

We sturen woningen of panden vaak nog voordat ze online vindbaar zijn aan je door. Via een eigen app, telefonisch en e-mail updates blijf je op de hoogte. Hebben we een woning of pand naar wens gevonden dan organiseren wij het aankoopproces. Lees verder..

    

Verkoop

De beste prijs en de gunstigste voorwaarden. Onze verkoopmakelaar zet alles op alles om jouw woning of pand onder de aandacht te brengen. Met een marketingplan, professionele teksten, stylingtips, video en fotografie zorgen wij dat dit geregeld is. Lees verder..

    

Taxatie

Om zo min mogelijk vertraging op te lopen in bijvoorbeeld een hypotheektraject, wil je dat een taxatierapport snel, deskundig en volgens de NWWI norm wordt opgemaakt. Met meer dan 50 jaar ervaring kun je bij ons terecht voor taxaties van bedrijfspanden, woningen, Lees verder..

    

Hypotheek

In samenwerking met hypotheekadviseur Rodenhuis Financiële dienstverlening bieden wij jou hypotheekadvies. Zo kan er snel en vakkundig worden geschakeld en ben jij compleet ontzorgd. Omdat je gegevens al bij ons bekend zijn helpen wij dit proces te versnellen. Contact

Van de Steege Makelaars

en ons netwerk in metropoolregio Amsterdam

0 medewerkers 0 vestigingen 0 makelaars 0 Jaar ervaring

Contact Amsterdam Centrum Vestigingen

Prijswinnende dienstverlening

en wat klanten over ons zeggen

Elke dag gaan we voor het beste resultaat. Dit leidde tot meerdere prijzen voor onze dienstverlening en hoge Funda beoordelingen. We laten je graag zien hoe wij werken. Of je nu een vraag hebt over kopen, verkopen of je hypotheek. We horen graag van je. Kom langs op onze vestiging of neem contact met ons op.

Contact opnemen Bekijk Funda beoordelingen

Huis verkopen Amsterdam

Wil jij je huis verkopen? Eén van onze verkoopmakelaars komt graag een keertje vrijblijvend langs om de waarde van je huis te bepalen. Je kan ook alvast een online waarde indicatie aanvragen. Zo heb jij binnen een paar minuten een schatting van de waarde van je huis in Amsterdam.

Meer informatie Gratis online waarde indicatie

Aankoopmakelaar Amsterdam

Wanneer je een huis in Amsterdam gaat bezichtigen of kopen, dan is het verstandig om er een ervaren aankoopmakelaar bij te hebben. Een aankoopmakelaar gaat met je mee, geeft advies, onderhandelt tot de laatste euro's en begeleidt je tot en met de sleuteloverdracht. Heb jij ook behoefte aan een expert aan jouw kant? Dan komt één van onze aankoopmakelaars in Amsterdam graag een keertje bij je langs om kennis te maken. Wil je hiervoor liever bij ons op kantoor langskomen? Maak dan eerst een afspraak.

Meer informatie Bel: 020 - 676 88 03

Direct antwoord op je vragen?

Onze makelaars in Amsterdam staan voor je klaar. Bij ons verloopt contact persoonlijk, per mail of telefoon. Kom je bij ons op bezoek in Amsterdam dan parkeer je voor de deur. Ook komen we graag bij je langs voor een kennismaking of gratis waardebepaling.

Heb je een vraag over je pand of woning? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

 

Kies je makelaar Of mail: amsterdam-centrum@vandesteege.nl

Werkgebied en specialismen makelaars Amsterdam

Onze makelaars in Amsterdam begeleiden je graag bij de aankoop en verkoop van huizen in o.a. Amsterdam Centrum, Amsterdam Noord, Amsterdam West, Amsterdam Zuidoost en Diemen.

Contactgegevens Bel: 020 - 676 88 03