On- & Offline Marketing Manager

Met vestigingen in Noord-Holland en Flevoland hebben wij als makelaarsgroep een dominante positie in onze Randstad en deze fysieke groei houdt aan. Ook online groeien wij hard en werken wij samen met diverse partners. Met het oog op verdere groei en herstructurering zijn wij op zoek naar een on- en offline marketeer.

Een manager die een complete strategie wil uitwerken en implementeren, een strategie met heldere en haalbare doelstellingen (en KPI’s). Een marketeer die verschillende digitale kanalen zoals Social, SEO en SEA kan inrichten en samen met designers, copywriters en developers of geheel zelfstandig de juiste landingsplek inricht voor die kanalen. Iemand die overweg kan met Communicatietools, Marketing Automation, Analytics en A/B-testing en blij wordt van maximale conversie.

De Marketing Manager die wij zoeken mag al ervaren zijn (natuurlijk is dat een pré), maar moet vooral nieuwsgierig en stoer zijn. Je brede vakkennis moet je vooral heel specifiek in willen zetten. Natuurlijk kun je aan de slag bij een online marketeer en tientallen verschillende bedrijven helpen met hun (online) marketingwensen, maar hoe gaaf is het als je je helemaal vast kunt bijten in ons on- en offline succes! Bij ons krijg je de mogelijkheid en ruimte om ons bedrijf naar het volgende niveau te tillen en mee te denken over de totale communicatie. Bij ons kun jij je volledig specialiseren en zelf tools ontwikkelen voor leadgeneratie en brede communicatie. Een nieuwe functie invullen, er je eigen draai aangeven en (indien nog onervaren) praktijkervaring opdoen.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • het uitwerken van een on- en offline marketingstrategie
  • het implementeren en monitoren van deze strategie
  • het voeren van gesprekken met externe partijen en het samenwerken met bestaande en nieuwe partners
  • het leveren van overzichtelijke rapportages

Wij vragen een:

  • ‘no nonsense’ werkhouding en een fijne en prettige collega
  • verantwoordelijk type die de leiding durft te nemen
  • zelfstandige werker
  • nieuwsgierige persoonlijkheid met enige interesse in vastgoed/makelaardij

Hebben wij je interesse gewekt? Stuur dan een e-mail met cv en een (korte) motivatie naar carriere@vandesteege.nl t.a.v. Daniëlle van Os.

Terug