Een huis in Purmerend kopen met een aankoopmakelaar?

Wij gaan met je mee, geven advies, onderhandelen tot de laatste euro's en begeleiden je tot en met de sleuteloverdracht. Onze NVM aankoopmakelaar Purmerend werkt vanuit de vestiging Purmerend en komt graag bij je langs om kennis te maken. 

Schakel aankoopmakelaar in Of bel direct: 0299 - 65 44 51

Checklist huis bezichtigen

Huis gevonden in Purmerend? Ontvang in een paar seconden een woningrapport met een handige checklist.

Download gratis checklist

Werkwijze Aankoopmakelaar Purmerend

Onze aankoopmakelaar Purmerend begeleidt je vanaf het begin met zoeken in Purmerend. We selecteren huizen en sturen deze aan je door, vaak nog voordat ze op Funda staan. Dit doen we via onze app, telefonisch en via e-mail updates. Heb je de woning naar wens gevonden dan faciliteren en organiseren wij het totale aankoopproces. Hierbij ontzorgen we je zoveel mogelijk. Van de Steege aankoopmakelaars Purmerend zorgen ervoor dat je weet wat je koopt. Wij helpen voorkomen dat je niet te veel betaalt en verbeteren jouw onderhandelingspositie bij de aankoop.  

Maak een afspraak met onze aankoopmakelaar Purmerend vestiging Purmerend

 

Intake

We brengen in kaart wat je zoekt in Purmerend en gaan op zoek naar passend woningaanbod. In de voorbereiding kijken we ook naar je financiële mogelijkheden en wensen. Zo kunnen we snel en weloverwogen een sterk bod uitbrengen en je nieuwe woning aankopen.

 

Bezichtigingen

Vervolgens ga je samen met de aankoopmakelaar de woningen bezichtigen. Ook kun je als je zelf niet naar de afspraak kunt gaan de makelaar voor je laten bezichtigen. We geven altijd nuttig en professioneel aankoopadvies. Dit doen we voor, tijdens en na de bezichtigingen.

 

Onderhandeling

We bepalen de prijs van de woning die je wenst te kopen en onderhandelen voor jou de beste aankoopvoorwaarden en zo mogelijk de laagste prijs. Vele jaren ervaring en ons brede netwerk in de regio Purmerend helpen jouw positie in de biedingen hierbij te versterken.

Overdracht

Een huis kopen is een levensgebeurtenis, wij beseffen dat ons maar al te goed. Daarom begeleiden wij je vanaf het begin tot en met de eigendomsoverdracht en zorgen voor een fijn en zorgeloos proces. Onze aankoopmakelaar Purmerend staat voor je klaar. 

Zeker van succes!

Op dit moment is het soms lastig een huis in Purmerend te vinden, laat staan te kopen. Onze aankoopmakelaars gaan je helpen!

Schakel aankoopmakelaar in Contact opnemen

Prijswinnende dienstverlening

en wat klanten over ons zeggen

Elke dag gaan we voor het beste resultaat. Dit leidde tot meerdere prijzen voor onze dienstverlening en hoge Funda beoordelingen. We laten je graag zien hoe wij werken. Of je nu een vraag hebt over kopen, verkopen of je hypotheek. We horen graag van je. 

Contactgegevens Bekijk Funda beoordelingen