Het is onze passie


Verkopen is een vak, dat staat als een huis. Een slordige presentatie, foutieve vraagprijs of gebrek aan marketing: het komt de verkoop van een woning niet ten goede. Sterker nog, dit kan je duizenden tot tienduizenden euro’s kosten. Daarom krijg je bij ons een persoonlijke verkoopmakelaar met oog voor detail, kennis van de markt, creativiteit én passie voor het vak. 

 Perfecte presentatie

Wil jij je woning verkopen? Kies dan voor onze all-in service. Jouw persoonlijke verkoopmakelaar zet alles op alles om het huis onder de aandacht te brengen. Dankzij een perfecte presentatie, professionele fotografie, een specifiek marketingplan en de beste stylingtips zorgen wij ervoor dat jouw woning wordt opgemerkt door potentiële klanten. Want zonder koper, geen verkoop.

 Meer kans op een koper

Als grootste makelaar in de regio Amsterdam hebben wij een enorm klantenbestand opgebouwd. Iedere dag registreren wij nieuwe potentiële kopers die op zoek zijn naar de perfecte woning. Zolang zij die niet hebben gevonden, blijven wij nieuwe objecten aanbieden. Dus ook jouw huis! Met een database als die van ons, stijgen je verkoopkansen daarom aanzienlijk. 

 Volg de verkoop

De verkoop van je woning brengt vaak onzekerheden met zich mee. Wij nemen je daarom zoveel mogelijk uit handen. Wil je graag betrokken blijven bij het verkoopproces? Even inloggen in het online klantendossier en je ziet direct hoe jouw huis presteert op het internet. Ook vind je hier je eigen documenten, gedetailleerde plattegronden en een overzicht van contacten die hebben plaatsgevonden met potentiële kopers. Kortom, volg de voortgang van de verkoop met behulp van een uniek intranet.  

 Resultaatgerichte verkoop

Het is het resultaat dat telt. Onze verkoopmakelaars zijn er daarom op gebrand om jouw huis niet alleen te verkopen, maar ook een optimaal resultaat te behalen. Met een verkooptijd die korter is dan het gemiddeld aantal benodigde dagen, behoort ERA Van de Steege tot de snelst verkopende makelaars. Tel daar een minimaal verschil tussen de eerste vraagprijs en uiteindelijke transactieprijs bij op. Je begrijpt: wij zetten jouw huis niet te koop, maar gaan ‘m verkopen.

De afgelopen 30 dagen verkochten wij 89 bestaande woningen.
 
Gratis waardebepaling

Verkoopplannen? Wij komen graag en vrijblijvend langs voor een waardebepaling en verkoopadvies.

Meer informatie? Neem contact met ons op

 

Schakel niet zomaar een makelaar in, schakel ERA Van De Steege in!