Een woning verkopen?

Verkopen is een vak, dat staat als een huis. Een slordige presentatie, foutieve vraagprijs of gebrek aan marketing: het komt de verkoop van een woning niet ten goede. Sterker nog, dit kan je duizenden tot tienduizenden euro’s kosten. Daarom krijg je bij ons een persoonlijke verkoopmakelaar met oog voor detail, kennis van de markt, creativiteit én passie voor het vak. Wil je weten wat wij als verkoopmakelaar ook voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.  

Woning verkopen Veel gestelde vragen

Wat doet een verkoopmakelaar?

De verkoopmakelaars bij Van de Steege begeleiden de totale verkoop en ontzorgen je waar mogelijk. Wij leggen de lat hoog, overtreffen verwachtingen en zijn bijzonder vindingrijk en gepassioneerd. Zo gaan wij als verkoopmakelaar er een succesverhaal van maken, voor jou. 

Afspraak maken


Van de Steege Makelaars Perfecte presentatie

Perfecte Presentatie

Wil jij je woning verkopen? Kies dan voor onze all-in service. Jouw persoonlijke verkoopmakelaar zet alles op alles om jouw huis onder de aandacht te brengen. Dankzij een perfecte presentatie, professionele fotografie, een doelgericht marketingplan en de beste stylingtips zorgen wij er voor dat jouw woning in beeld komt bij potentiële kopers.

Van de Steege Makelaars Meer kans op een koper

Kopersgericht

Als grootste makelaar in de regio Amsterdam en omstreken hebben wij een enorm klantenbestand opgebouwd. Iedere dag registreren wij nieuwe potentiële kopers die op zoek zijn naar een woning. Zolang zij die niet hebben gevonden, blijven wij nieuwe objecten aanbieden. Dus ook jouw huis! Met een database als die van ons, stijgen je verkoopkansen daarom aanzienlijk.

Van de Steege Makelaars Servicegericht

Volg de verkoop

De verkoop van je woning brengt vaak onzekerheden met zich mee. Wij nemen je daarom zoveel mogelijk uit handen. Wil je graag betrokken blijven bij het verkoopproces? Even inloggen in het online klantendossier en je ziet direct hoe jouw huis presteert op het internet. Ook vind je hier je eigen documenten, gedetailleerde plattegronden en een overzicht van contacten die hebben plaatsgevonden met potentiële kopers. Kortom, volg de voortgang van de verkoop met behulp van een uniek intranet.

Van de Steege Makelaars Resultaatgericht

Resultaatgericht verkopen

Het is het resultaat dat telt. Onze verkoopmakelaars zijn er daarom op gebrand om jouw huis niet alleen te verkopen, maar ook een optimaal resultaat te behalen. Met een verkooptijd die korter is dan het gemiddeld aantal benodigde dagen, behoort Van de Steege tot de snelst verkopende makelaars. Tel daar een minimaal verschil tussen de eerste vraagprijs en uiteindelijke transactieprijs bij op. Je begrijpt: wij zetten jouw huis niet te koop, maar gaan ‘m verkopen.

Verkoopmakelaars in...

Onze verkoopmakelaars zijn actief in Almere, Amsterdam, Diemen, Purmerend en Zaanstad. Hierdoor heb je altijd te maken met een professional die (1) expertise en ervaring heeft om je woning op een zo goed mogelijke maar ook opvallende wijze te presenteren, en (2) bekend is met de regio en de doelgroep.

Contactgegevens Onze koopwoningen

Gratis waardebepaling

Wat is de huidige waarde van jouw woning? Dit is iets wat veel mensen zich afvragen, in goede en in minder goede tijden. Soms zal de waarde je meevallen, maar soms ook niet. Wij komen graag gratis en vrijblijvend bij je thuis voor een waardebepaling voor jouw huis. Heb je verkoopplannen? Dan geven wij bovendien kosteloos verkoopadvies en vertellen wij je over onze unieke werkwijze. 

Waardebepaling aanvragen Afspraak maken

Zeker van succes!

Wat is het juiste moment om je woning te verkopen? Jouw verkoopmakelaar kent de juiste timing en zorgt voor een succesvol verkoopproces waar je zo min mogelijk werk aan hebt.

Zoek vestiging Afspraak maken