Een nieuwbouw woning kopen?

 
Eeuwenoud of splinternieuw. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, één ding is zeker: de koop van nieuwbouw gaat anders dan bestaande bouw. Onze projectmakelaars zijn specialisten en begeleiden je tijdens het proces.

Een van de grootste beslissingen in je leven...

Het kopen van een huis is een ongekend grote beslissing. Je oog laten vallen op nieuwbouw? Dan neem je het besluit op basis van een tekening, plattegrond of modelwoning. Pas als je de sleutel in handen hebt, weet je hoe jouw nieuwe huis er uit ziet. Wij begeleiden je en zorgen dat je weet wat je mag verwachten. 
 
Professionele ondersteuning...

Onze projectmakelaars begrijpen jouw twijfels en vragen. Zij kennen alle ins en outs van de nieuwbouwprojecten, hebben verstand van zaken als bouwrentes en erfpachtconstructies en begeleiden je tot de sleuteloverdracht. Zit hier veel tijd tussen? Geen zorgen, de makelaar blijft gedurende de hele periode aanspreekbaar.
 
Ben je een projectontwikkelaar?

Onze specialisten leveren een totaalconcept voor marketing en sales. Door intensieve samenwerking al vroeg in het ontwikkeltraject, boeken we geweldige resultaten bij verkoop. Daarin gaan wij met een uniek totaalconcept net even verder. Dit concept bestaat o.a. uit research en consultancy, marketing én personal sales.

 

Wij hebben:

- jarenlange ervaring met fantastische referenties
- creatieve oplossingen voor optimaal resultaat
- helder en gefundeerd advies gedurende het hele traject
- personal sales op basis van onuitputtelijke marktkennis
- een totaalconcept van planvorming tot en met after-sales

Wij vertellen je graag meer in een persoonlijk gesprek! Bekijk onze referenties Bekijk onze actuele projecten

 

Schakel niet zomaar een makelaar in, schakel Van de Steege in! 

 

Ontdek onze opdrachtgevers