Als mensen helpen je passie is...

De Van De Steege Makelaarsgroep heeft vestigingen in en om Amsterdam en behoort tot de Nederlandse top. Wil jij mensen helpen? Wij leren je het vak, laten je (door-)groeien, dagen je uit en willen het succes met je vieren! 

Wij zoeken:

Kantoorleider RMT 
Trainees (interne opleiding tot junior makelaar) Inschrijving gesloten (meld je aan voor Q3 2018)
Web en Social Media Stagiaire(s) 
Zelfstandige makelaars

Interesse? Stuur een e-mail met CV naar  carriere@vandesteege.nl


Kantoorleider RMT

Als makelaar mag je mensen helpen en begeleiden bij één van de belangrijkste beslissingen in hun leven. Onze makelaars en medewerkers zijn hier dagelijks onwijs gepassioneerd mee bezig en krijgen hierbij ondersteuning vanuit onze centrale organisatie. Elk kantoor wordt dagelijks aangestuurd door een kantoorleider die erop toeziet dat alles professioneel verloopt, doelstellingen gehaald worden en de kwaliteit van onze service hoog blijft. Hij/ zij zorgt voor een prettige werksfeer en neemt de verantwoordelijkheid daar waar nodig. Voor ons kantoor in  Zaanstad zijn wij op zoek naar iemand die ondernemend en commercieel is. En die de gegeven vrijheid en verantwoordelijkheden aankan.   

Wat doet een kantoorleider?
Als kantoorleider begeleid je zelf bij de verkoop van huizen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor je vestiging en het team. Je volgt de cijfers en anticipeert op de resultaten. Je motiveert, coacht, begeleidt en zorgt voor de medewerkers op kantoor. Je zorgt voor een representatieve uitstraling en onderhoudt zakelijke contacten. Wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn, introduceer en implementeer je deze en je ziet erop toe dat een proces optimaal en naar volle tevredenheid van de klant verloopt. En waar nodig initieer je zelf verbeteringen, waar zelfs onze hele makelaarsgroep iets aan zou kunnen hebben.

Hiervoor zoeken wij!
Een ondernemend type, die net als de rest van onze mensen de lat hoog legt. Een ervaren RMT-er die fulltime beschikbaar is, taxaties liever over laat aan een ander en passie heeft voor aan- en verkoop. Iemand die sociaal en behulpzaam is. Iemand die kan aanzetten tot verandering en de kar trekt!

En daarvoor bieden wij……
Werken binnen onze makelaarsgroep is een uitdaging, met ruimte voor persoonlijke groei. We bieden je de mogelijkheid om zelfstandig en met veel vrijheid te werken en faciliteren je met vooruitstrevende technologie en innovatieve verkoopproducten. We bieden een goed salaris, auto, telefoon en tablet van de zaak, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en belonen goede prestaties. Een gezellige werkomgeving met een groep van jonge en gemotiveerde mensen. En bij gebleken geschiktheid kun je doorgroeien tot partner in het bedrijf.  

55 collega’s…
De Van De Steege Makelaarsgroep heeft 8 vestigingen in en om Amsterdam en behoort tot de top van Nederland. In 2017 verkochten wij bijna 700 bestaande woningen, hielpen wij ca. 150 mensen bij de koop van een nieuwe woning en waren wij betrokken bij de verkoop van meer dan 1.000 nieuwbouwwoningen. Daarnaast bemiddelen wij ook in commercieel onroerend goed en hebben wij een verhuurafdeling voor projectmatige verhuur. Jij kunt hier deel van uitmaken! 

Nu jij….
Mail ons! Stuur je CV en motivatie t.a.v. Cynthia Schopman naar carriere@vandesteege.nl 

Terug  Traineeship (interne opleiding tot junior makelaar)

Inschrijving gesloten (meld je aan voor Q3 2018)

Wij zijn voortdurend op zoek naar commercieel talent, die "on-the-job" opgeleid willen worden, met uitstekende loopbaan kansen. Verdien jij deze kans, is mensen helpen je passie én wil je in een periode van maximaal 6 maanden opgeleid worden tot junior (assistent/ kandidaat) makelaar? Meld je dan aan! We beginnen in het derde kwartaal van 2018 weer met een nieuw traineeship en hebben maar 6 plaatsen!

Wij zoeken: 
- Commercieel én dienstverlenend  talent 
- Gemotiveerde, enthousiaste, actieve en flexibele instelling 
- Doorzetters!

Wij bieden: 
- Een intensieve trainingsperiode met een baan in het vooruitzicht  
- Een hechte én dynamische werkomgeving 
- Een opleiding tot Armt en/ of Krmt en diverse commerciële trainingen
- Uitstekende doorgroeimogelijkheden 

Ben jij degene naar wie wij op zoek zijn, stuur dan je brief met CV t.a.v.Cynthia Schopman naar  carriere@vandesteege.nl

Terug  


Web en Social Media Stagiaire 

Wij zijn op zoek naar een creatieve stagiair die voor interessante webcontent kan zorgen voor onze website en sociale media. Een talent die kan helpen bij het digitaliseren én verbeteren van onze bedrijfsprocessen én onze mensen kan ondersteunen bij marketingactiviteiten. 

Wij zoeken:
- Creativiteit
- Goede communicatieve vaardigheden
- Liefde/ interesse voor nieuwe media
- Een initiatiefnemer die kan werken binnen een team
- Perfecte beheersing van de Nederlandse taal
- Ervaring met Photoshop én website onderhoud is een pré
- Opleiding op het gebied van interactieve & nieuwe media, marketing en/ of communicatie is een pré
- Kennis/ inzicht met betrekking tot Apple producten en applicatiebouw zou helemaal geweldig zijn

Wij bieden: 
- Een leerzame stageperiode van tenminste 6 maanden
- Werk met een gezellig team
- Een aantrekkelijke stagevergoeding
- Flexibele werkuren (tot 40 uur per week)
- Kans op een baan..... 

Ben jij degene naar wie wij op zoek zijn, stuur dan je brief met CV t.a.v. Cynthia Schopman naar  carriere@vandesteege.nl

Terug  


Zelfstandig makelaar

Je bent makelaar, in dienst of ondernemer en op zoek naar vooruitgang. Je wilt excelleren, simpelweg bezig zijn met je vak en mensen helpen bij hun levensbeslissing. Je wilt geen ondernemerszorgen, kunnen werken met het merk van een multinational als ERA en gezelligheid van “collega’s”. Wij bieden je hiervoor de faciliteiten. Faciliteiten die je de gelegenheid geven om je doelen te bereiken als zelfstandig makelaar.

Wij voorzien je van o.a. opdrachten, leads, automatisering, marketingmiddelen, een zeer bekende bedrijfsnaam met een marktleidende positie in de regio groot Amsterdam, lidmaatschap bij de toonaangevende branchevereniging NVM, een werkplek en werken met gezellige mensen. Géén omzet, géén kosten! Bij ons betaal je geen huur voor het gebruik van een werkplek of een vast maandbedrag. We delen het succes!

Wij zoeken zelfstandige makelaars voor de regio’s: Lelystad, Weesp, Muiden, Muiderberg, Haarlem en Hoofddorp.

Iedere zelfstandige makelaar is verantwoordelijk voor zijn eigen regio.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

- aan- en verkoopbemiddeling
- opdrachtverwerving
- het onderhouden van contacten met opdrachtgevers

Wij vragen:
- goed gezelschap
- een flexibele, dienstverlenende én actieve instelling
- goede sociale en communicatieve vaardigheden
- zelfstandig kunnen werken
- stressbestendig
- ervaring is vereist (KRMT of RMT), bij voorkeur in de regio Amsterdam

Interesse? Stuur een e-mail met CV naar  carriere@vandesteege.nl

Terug  


Werving- en selectiebureau's 

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Wij werken naar alle tevredenheid samen met enkele vaste partners en hebben momenteel geen interesse om dit netwerk uit te breiden. Ongevraagd voorgestelde kandidaten zullen dan ook niet opgenomen worden in de selectieprocedure.