Als mensen helpen je passie is...

De Van De Steege Makelaarsgroep heeft vestigingen in en om Amsterdam en behoort tot de Nederlandse top. Wil jij mensen helpen? Wij leren je het vak, laten je (door-)groeien, dagen je uit en willen het succes met je vieren!

Wij zoeken:

Een On- & Offline Marketing Manager
Zelfstandige makelaars
Trainees (interne opleiding tot junior makelaar) Meld je aan voor Q2 2020

Interesse? Stuur een e-mail met CV naar carriere@vandesteege.nl


On- & Offline Marketing Manager

Met vestigingen in Noord-Holland en Flevoland hebben wij als makelaarsgroep een dominante positie in onze Randstad en deze fysieke groei houdt aan. Ook online groeien wij hard en werken wij samen met diverse partners. Met het oog op verdere groei en herstructurering zijn wij op zoek naar een on- en offline marketeer.

Meer informatie
Traineeship (interne opleiding tot junior makelaar)

Meld je aan voor Q2 2020

Meer informatie
Zelfstandig makelaar

Je bent makelaar, in dienst of ondernemer en op zoek naar vooruitgang. Je wilt excelleren, simpelweg bezig zijn met je vak en mensen helpen bij hun levensbeslissing.

Meer informatie

Werving- en selectiebureau's 

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Wij werken naar alle tevredenheid samen met enkele vaste partners en hebben momenteel geen interesse om dit netwerk uit te breiden. Ongevraagd voorgestelde kandidaten zullen dan ook niet opgenomen worden in de selectieprocedure.