Parkblok Houthaven

Vraag meer informatie aan

Koopaanneemsom: € 151.000,- - € 570.000,- 

Omschrijving

Gebruiksoppervlakte: 47 m² t/m 214 m²
Inhoud: 122 m³ t/m 556 m³ 

Start Verkoop: 10 oktober 2015
Aantal kavels: 130
Aantal Bouwtypes: 4
Vrij: 0
Woningtypen: Appartement,Woonhuis

Inschrijving gesloten!

Parkblok Houthaven

Inschrijving gesloten, deze woningen zijn verkocht!

Wonen in het Parkblok Houthaven is wonen op z’n Amsterdams. Water en een park voor de deur, de haven op de achtergrond en alles in de buurt. De Houthaven wordt in de komende jaren getransformeerd tot een levendige woonhaven met tal van voorzieningen. Parkblok ligt op een toplocatie in deze nieuwe wijk aan het begin van de gracht en direct aan het toekomstige Spaarndammerpark.

130 nieuwbouw woningen

In Parkblok Houthaven komen 130 nieuwbouwwoningen. Een mix van startersappartementen, drie- tot vijf-kamer appartementen, luxe penthouses en royale gezinswoningen. Alle woningen hebben een eigen buitenruimte. De woningen komen in 9 eigentijdse gebouwen rondom een gezamenlijke binnentuin. Onder de binnentuin bevindt zich de parkeergarage voor de bewoners.

100% klimaatneutraal

Uniek voor Amsterdam is dat de Houthaven een volledig 100% klimaatneutrale woonwijk wordt. Ook Parkblok wordt duurzaam gebouwd. Er is veel aandacht voor energie- en materiaalgebruik. Zo komen er zonnepanelen op de daken. De woningen worden aangesloten op het Stadswarmtenet.

Van industrie naar creatieve hotspot

De Houthaven is bijna 140 jaar geleden aangelegd. Hout van over de hele wereld werd hier tientallen jaren overgeslagen en verwerkt. De haven heeft zijn functie verloren, waardoor deze prachtige plek beschikbaar komt voor wonen en werken. Tal van creatieve bedrijven hebben zich al in dit gebied gevestigd. De komende jaren worden er 7 eilanden aangelegd die ruimte bieden voor in totaal 2.500 woningen. Parkblok is één van de eerste woongebouwen in het gebied.

Spaarndammerbuurt

De Houthaven ligt in de gezellige Spaarndammerbuurt, dat op zijn beurt weer onderdeel is van de sprankelende wijk Westerpark. In 10 minuten ben je in het centrum, maar je zal merken dat je vaak net zo lief in de buurt blijft. In de Spaarndammerstraat en omgeving barst het namelijk van de nuttige en gezellige winkels voor je dagelijkse aankopen, cafeetjes, koffiebarretjes en lekkere restaurants.

Bekijk ook de koopwoningen van Parkblok Houthaven of vul het belangstellingsformulier in en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!

Wonen in de Houthaven

Helaas is het niet meer mogelijk om in te schrijven voor de woningen in dit project.

 

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/ of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.