Twiske Zuid

Vraag meer informatie aan Meer over dit project

Koopaanneemsom: vanaf € 231.498,-   

Omschrijving

Gebruiksoppervlakte: ca. 109 m2 tot 163 m2 

Start Verkoop: Inschrijving gesloten.
Aantal kavels: 53 
Aantal Bouwtypes: Diverse
Vrij: 0
Woningtypen: Woonhuis

Alle woningen zijn inmiddels verkocht. U kunt zich aanmelden als belangstellende om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in dit project. 

’t Twiske Zuid: Karakteristiek met het comfort van nu..

Nieuwbouw project ’t Twiske Zuid – wonen in de tuin van Amsterdam – telt straks ca. 156 nieuwe woningen. Het huidige aanbod is grotendeels laagbouw, waardoor de nieuwe buurt mooi aansluit bij de omliggende bebouwing. Koop, vrije sector huur en sociale huur wisselen elkaar af. De eerste fase bestaat uit koop en sociale huurwoningen (via woningnet). De koopwoningen zijn verdeeld in vijf verschillende typen. Welke nieuwbouw woning je ook kiest, je hebt altijd een tuin op het westen of oosten en parkeren, dat doe je lekker makkelijk op je eigen oprit.

Locatie & Bereikbaarheid

Nieuwbouw project ’t Twiske Zuid ligt in het gebied tussen de Stoombootweg, Zuideinde, de Stentorstraat en de Pandorinastraat, in Kadoelen, Amsterdam Noord. Nu nog bouwgrond, straks een kindvriendelijke buurt die aansluit op Kadoelen en de Molenwijk. Vanaf de ring A10 neem je de afslag Kadoelen om vervolgens binnen enkele minuten op je eigen oprit te parkeren. Ook met de fiets en het openbaar vervoer is ’t Twiske Zuid goed bereikbaar. Met een kwartier fietsen ben je bij de pont naar het Amsterdam CS, in tien minuten fiets je naar Landsmeer en aan het einde van de Stentorstraat stoppen diverse bussen, waardoor je een perfecte verbinding hebt met Amsterdam CS, Schiphol, Zaandam en Landsmeer.

Stads groen

In Kadoelen is het stads wonen in een landelijke omgeving. Veel groen dus, mooie waterpartijen en ruimte om te spelen, sporten en ontspannen. Bezoek de kinderboederij de Buiktuin, ga ’s zomers zwemmen in het Noorderparkbad of zwembad de Breek in Landsmeer en voor wie graag sport, is nabijgelegen sportpark Kadoelen of sportpark Landsmeer ‘the place to be’. Het stadse vind je terug in de ideale ligging ten opzichte van hartje Amsterdam (je bent er echt zo!) en de voorzieningen in de buurt. Ideaal voor diegene die het beste van twee werelden graag binnen ‘handbereik’ hebben.

Amsterdam Noord heeft het

Voor de dagelijkse boodschappen kun je het beste naar de naastgelegen Molenwijk. Een nog uitgebreider winkelaanbod in Noord is te vinden op , het winkelcentrum Boven ‘t Y, de Banne of het vernieuwde Waterlandplein. Ook voor een lekkere lunch of een avondje uit kun je nu in Amsterdam Noord uitstekend terecht. Rondom het IJ, maar ook dieper in Noord is het ‘wine en dine’ assortiment groot. En Noord bruist in de zomer door de vele (culturele) festivals!

Voor kids… en ouders

’t Twiske Zuid is zeker ook een ideale woonplek voor kinderen. Er is een diversiteit aan scholen en kinderdagverblijven in Amsterdam Noord en tevens in het nabijgelegen Landsmeer!

Er is zelfs een openbare basisschool en een kinderdagverblijf op enkele minuten loopafstand van het nieuwbouw project ’t Twiske Zuid. In de buurt wordt veel gedaan voor de jeugd in de vorm van sociale activiteiten in het buurtcentrum. Ook op het gebied van medische zorg is het in Kadoelen goed geregeld. In de naastgelegen Molenwijk is een Medisch centrum met diverse huisartsen en ziekenhuis BovenIJ met al haar voorzieningen is dichtbij.


Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/ of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.