Karspelhof

Vraag meer informatie aan Meer over dit project

 

 

Koopaanneemsom: Vanaf ca. € 243.000,- op basis van canonbetaling

Indeling

Gebruiksoppervlakte: 136 m2 t/m 154 m2
Inhoud: 353 m3 t/m 395 m3 

Start Verkoop: VERKOCHT
Aantal kavels: 10 (fase 1) 
Aantal Bouwtypes: 1
Vrij: 0
Woningtypen: 2 onder 1 kap woningen

 

VERKOCHT

Karspelhof | Amsterdam zuidoost

RUIM EN BETAALBAAR WONEN AAN EEN PARK MET ALLE VOORZIENINGEN OM DE HOEK

Betaalbaar wonen
Betaalbaar wonen, eten, sport, winkelen, muziek, scholen, buitenspelen en openbaar vervoer en uitvalswegen zijn dichtbij. Bekijk hier de hotspots die op loopafstand liggen van wat misschien wel jouw nieuwe thuisbasis wordt.
Schrijf je in en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

10 twee-onder-een-kapwoningen, inclusief parkeerplaats
Woonoppervlak: circa 136,5 m2 - 152,0 m2
Kaveloppervlak: circa 131,5 m2 - 185,5 m2

In Karspelhof worden 50 ruime en bijzonder strak ontworpen hoek-, rij- en twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd met tuin, achterom en berging. Een frans balkon, een extra ruime keuken met erker of een terras op de verdieping met pergola; ruimte binnen- en buiten. Er zijn woningen met 2,5 en 3 woonlagen. Alle woonlagen kun je ten volle benutten omdat er geen schuine wand te bekennen is.

De woningen hebben 3 slaapkamers en, afhankelijk het type, zijn uit te breiden naar 4 en zelfs 5 slaapkamers. In de basis vind je een ruime woonkamer en keuken. Naar wens kun je deze ruimten extra uitgebreiden; leefruimte voor jou, je gezin en/ of familie en vrienden. De tuin is ook echt je tuin en geen opslagplek van klicko’s en dergelijke; huisafval kun je kwijt in de ondergrondse afvalcontainers in de wijk.

Groen
Tot slot, Karspelhof is Groen met een hoofdletter “ G” . De hoge isolatie, het gebruik van groene materialen en de zonnepanelen op het dak verrassen je straks met een hele andere, waarschijnlijk veel lagere, energierekening dan je nu gewend bent. Zelfs de warmte uit het douchewater wordt opnieuw gebruikt. Je bespaart en bent Groen bezig zonder dat  je er iets voor hoeft te doen.

Met vlag en wimpel
Karspelhof Amsterdam is een prijswinnend project:
Eigentijds wonen in een stedelijke omgeving, in een bestaande wijk, aan een rustig park met het levendige hart om de hoek. Genoeg ruimte voor het hele gezin!
Vorig jaar won dit nieuwe bouwplan en mag het gerealiseerd gaan worden vanwege het buitengwoon strakke ontwerp en uiterst duurzame karakter; één van de meest duurzame, groene, besparende én herkenbare woningen in Amsterdam en omgeving.

Thuis!
Is Amsterdam zuidoost al jouw thuis? Of ga ook jij deze woonplaats ontdekken?
Hier komt alles samen wat het dagelijkse leven aangenaam maakt:
Betaalbaar wonen, lekker eten, sporten, winkelen, muziek maken en concerten bezoeken, scholen  en buitenspelen in het park. Bovendien, openbaar vervoer en uitvalswegen zijn dichtbij.

Omgeving
Middenin een bestaande woonwijk ligt verscholen het nieuwe Karspelhof, direct aan het park. Het comfort van Karspelhof vind je in de bestaande voorzieningen om de hoek aan de Karspeldreef en in de ruime, gevarieerde en eigentijdse woningen die de architect voor je heeft ontworpen.

Het metrostation Kraaiennest ligt op loopafstand net als de markt (di. en vrij.), meerdere supermarkten, scholen en een ruim winkelaanbod. Met de auto rij je zo de A9 op richting Diemen of Amstelveen. Aangezien hier vrijwel alleen bestemmingsverkeer komt, is buitenspelen op straat of in het park meer dan veilig. Je parkeert naast je woning of op een besloten parkeerhof in het plan.


 

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/ of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.