Zeeburger Zilt 2: The Beacons

Vraag meer informatie aan Meer over dit project

Koopaanneemsom: € 155.000,- - € 700.000,- 

Omschrijving

Gebruiksoppervlakte: 38 m² t/m 165 m²
Inhoud: Nog niet bekend 

Start Verkoop VERKOOP GESTART
Aantal kavels: 67
Aantal Bouwtypes: 3
Vrij: enkele

Woningtypen:

Appartementen

 

Zeeburger Zilt 2: The Beacons, lichtbakens op een stads eiland in Amsterdam

Nog enkele appartementen beschikbaar! Informeer direct naar de beschikbaarheid en de mogelijkheden 020-4357040.

Vlak naast het ruim opgezette sport- en speelpark ontwikkelt AM een nieuw, modern appartementencomplex, The Beacons, met een open en mooie uitstraling. De appartementen die hier komen, zijn groot, licht en van alle gemakken voorzien. Compleet ingerichte keukens, luxe sanitair en een hoogwaardige afwerking.

The Beacons: licht, open en met veel glas, toont dit gebouw zich ’s avonds als twee lichtbakens op dit stoere stadse eiland aan de voormalige Zuiderzee.

De begane grond appartementen hebben een verdiepingshoogte van meer dan 3 meter. Gelijkvloers of verdeeld over meerdere verdiepingen. Een aantal van deze appartementen hebben zeer ruime tuinen.
Er is veel keuze; studio ‘s, twee- tot zelfs vijf-kamerappartementen en penthouses, met op de verdiepingen balkons of zeer grote terrassen.

Onder het gebouw bevindt zich de fietsen-, scooter- en motorstalling en de parkeerplaatsen voor de auto.
Het appartementencomplex heeft een eigen en zeer mooi ingericht gemeenschappelijk gebied. De entree is majestueus, hoog en groot. Geïnteresseerd? schrijf je in!


Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/ of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.