Maritiem Landsmeer

Vraag meer informatie aan

Bieden vanaf: € 525.000,- (twee-onder-een-kap)
Bieden vanaf: € 625.000,- (vrijstaand)

Indeling

Gebruiksoppervlakte: ca. 174 m2 gbo
Inhoud: vanaf ca. 452 m3 

Start Verkoop:  VERKOCHT!      
Aantal kavels: 3
Aantal Bouwtypes: 2
Vrij: 0
Woningtypen: Vrijstaand, 2 onder 1 kap

Landsmeer: Maritiem, tweekappers en een vrijstaand huis

Een vrijstaand huis en 2 twee-onder-één-kap woningen aan het water, net boven Amsterdam. Je vindt ze in de laatste fase van nieuwbouwproject Maritiem in Landsmeer. 

Vrijstaande woning: unieke kans

De enige vrijstaande woning in Maritiem grenst aan zowel de achterkant als de zijkant aan het water. Je kunt de begane grond van dit huis naar eigen inzicht indelen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de royale leefkeuken aan de tuinzijde of aan de straatzijde. Meer informatie staat op www.2onder1kaplandsmeer.nl.

Twee-onder-één-kap woningen

De twee-onder-één-kap woningen liggen met hun achterzijde aan het water. Ook bij deze woningen kies je zelf de indeling van de begane grond. Standaard bieden de tweekappers je de mogelijkheid om 5 (slaap)kamers te realiseren.

Maritiem: standaard een uitbouw

Bij zowel het vrijstaande huis als de tweekappers beschik je standaard over een uitbouw van 2,40 meter. Het vrijstaande huis kun je nog verder uitbouwen met 1,20 meter aan de achterzijde, over zowel de eerste als de tweede verdieping.

  -->

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/ of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.