Vertical - IN VOORBEREIDING

1043, Amsterdam

Beschrijving

Uniek wonen in Amsterdam, het gaat er komen. Met volledig vrij in te delen loods- en loftwoningen gaat Sloterdijk zich openen naar een nieuw bruisend woongebied.

Wonen, werken en ontspannen vallen op deze plek vanzelfsprekend samen: hardlopen in Landschapspark De Bretten, lopend naar het station en in 15 minuten fietsen naar de binnenstad.

Het woonprogramma bestaat uit +/- 150 koopwoningen van S tot XXL. De laagbouw gaat bestaan uit circa 10 bijzondere, diepe hoge loodswoningen en circa 40 zogenaamde tuinlofts. In de hoogbouw worden ongeveer 100 loftappartementen gerealiseerd met een woonoppervlakte variërend tussen 50 en 200 m2. En dat omringd met ruime groenvoorzieningen voor alle bewoners.

Aan de Radarweg komt een ontmoetingsplek voor bewoners, bezoekers en ondernemers. Met onder andere een restaurant, een gym en flexibele werkplekken.

Wil je als eerste een uitnodiging ontvangen voor de startverkoop en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meld je dan aan via projecten@vandesteege.nl.

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/ of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 50-200 m²
Inhoud 130-520 m³
+ Lees meer

Recent bekeken