Mi Oso - Binnenkort in verkoop

1101 BB, Amsterdam

Beschrijving

Wonen in de warmste buurt van Amsterdam
Start verkoop verwacht in augustus/september 2018!

Ben je op zoek naar een bijzonder nieuwbouwhuis in Amsterdam? Maak dan kennis met Mi Oso. Dit nieuwbouwproject in stadsdeel Zuidoost bestaat uit 42 bijzondere koophuizen en 84 huurappartementen. Mi Oso is anders dan andere nieuwbouwwijken. Je komt hier thuis in een kleinschalig buurtje met een geheel eigen karakter. Dat komt onder andere door de opbouw rond het groene binnengebied en de architectuur met houtlook gevels, rode daken en de gezellige veranda?s. Tegelijkertijd is het een moderne buurt, dus van alle gemakken voorzien, comfortabel en energiezuinig.

Altijd op vakantie gevoel

Door de tropische architectuur, de zomerse veranda?s en de gezellige binnentuin krijg je iedere dag het gevoel alsof je op vakantie bent. Richt je veranda in met mooie hangplanten en kleurrijke potten en gooi de deuren vanuit je keuken open. Dankzij de goede oriëntatie op de zon en beschutte ligging kun je al snel buiten zitten. De witte gevels maken het compleet. Terwijl je kinderen in de afgesloten binnentuin spelen met de buurkinderen, droom jij weg naar Latijns Amerika of Azië.

Mijn huis, mijn droomhuis
Mi Oso betekent mijn huis, mijn droomhuis. De woningen krijgen straks drie verdiepingen en een woonoppervlakte van circa 120 m². Aan de voorzijde worden ze allemaal voorzien van een veranda. Vanuit de keuken stap je zo de veranda op en geniet je van een koffie in de ochtendzon of een lekker drankje na een dag werken. Aan de achterzijde ligt de woonkamer die grenst aan de achtertuin en uitkijkt over het groene binnengebied. Maak je woning straks helemaal op maat door bijvoorbeeld te kiezen voor een uitbouw op de begane grond.

Op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers en de badkamer met douche, wastafel en tweede toilet. Deze is uiteraard helemaal naar jouw smaak aan te passen met bijvoorbeeld een ligbad, andere tegels etc. De tweede verdieping is nog vrij indeelbaar. Gebruik deze ruimte bijvoorbeeld als werkkamer of maak er twee extra (slaap)kamers van door te kiezen voor een dakkapel.

Planning en prijzen

De vanaf-prijs voor een woning in Mi Oso ligt op € 340.000,- v.o.n. Dit is inclusief een dakkapel aan de voorzijde, een keuken met apparatuur, sanitair, tegels, vloerverwarming en 50 jaar afgekochte erfpacht. De verkoop start naar verwachting in augustus/september 2018. Zodra 70% van de woningen is verkocht start de bouw. Naar verwachting zal dit in het najaar van 2018 zijn.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
+ Lees meer

Recent bekeken