Noorderkwartier

Vraag meer informatie aan Meer over dit project

Koopaanneemsom: nog niet bekend

Omschrijving

Grondoppervlakte: vanaf ca. nnb m2
Woonoppervlakte: vanaf 120 m2 (bvo)
Inhoud: vanaf 320 m3 

Start Verkoop: Verwacht in het najaar 2016
Aantal kavels: ca 60
Aantal Bouwtypes:  4
Vrij:
Woningtypen: Eengezinswoningen

 

Wonen op één van de mooiste plekjes van Amsterdam Noord

Noorderkwartier "iedereen leeft op zijn eigen manier"

Iedereen heeft wel een droomhuis voor ogen: een huis dat past als een jas, in een wijk waar u zich prettig voelt. Zou het niet fijn zijn als u uw dromen waar kunt maken? Als u niet hoeft te kiezen voor een 'panklaar' concept, maar zelf inbreng heeft in uw toekomstige woning? In Noorderkwartier kan dat. Noorderkwartier wordt samen met de klant d.m.v. co-creatie ontwikkeld. Dit betekent dat we in een vroeg stadium met potentiële bewoners om de tafel gaan zitten om te horen welke woonconcepten aanspreken en welke wensen er zijn. Op basis van de uitkomsten van deze co-creatie sessie krijgt Noorderkwartier definitief vorm. Deelnemers aan de sessie houden we op de hoogte van de ontwikkelingen en worden als eerste uitgenodigd voor de start verkoop, naar verwachting najaar 2016.

Noorderkwartier

Op een schitterende en centrale locatie in Amsterdam-Noord gaan ruimte en vrijheid hand in hand met de stedelijkheid van winkels, horecagelegenheden, scholen en openbaar vervoer (metro Noord-Zuidlijn) om de hoek. Heerlijk nieuw wonen, maar niet in een wijk waar alles nog vorm moet krijgen: 'Het is net een klein dorp, maar je woont hier wel echt in Amsterdam met alle voordelen die dat biedt'.

 

Er komen 4 type woningen;

 

Wonen aan de Singel

- woonoppevlakte vanaf ca. 140m²

- Achtertuin op het zuiden

- 3 of 4 slaapkamers

- Parkeren op eigen terrein

 

Wonen aan het Water

- Woonoppervlakte vanaf ca. 160 m²

- Splitlevel begane grond

- Terras aan het water

- 4 slaapkamers

- Parkeren op eigen terrein

 

Wonen aan het Groene hof

- Woonoppervlakte vanaf ca. 120 m²

- Voor- en achtertuin

- 4 slaapkamers

- Parkeren op eigen terrein

 

Wonen aan het Groene hof

- Woonoppervlakte vanaf ca. 165m² (incl. garage)

- Splitlevel begane grond

- Inpandige garage + opstelplaats auto

- 4 slaapkamers

-Riante tuin op het zuiden


Locatie

Het Noorderkwartier is een verrassend mooi stukje onbebouwd Amsterdam binnen de ring. Op deze schitterende locatie gaan ruimte en vrijheid hand in hand met de stedelijkheid van winkels, horecagelegenheden, scholen en openbaar vervoer(metro Noord-Zuidlijn) om de hoek.

 

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/ of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.