Van de Steege Makelaarsgroep

Vergroot je kans op een succesvolle aankoop

Een eigen deskundige aankoopmakelaar komt op voor de belangen van jou als koper en zal ervoor zorgen dat jij weet wat je koopt en zal je informeren over de waarde van de woning. Vervolgens zal de aankoopmakelaar je begeleiden bij de aankoop door voor jou de (prijs-) onderhandelingen te doen en ervoor te zorgen dat het proces zorgeloos verloopt.

Goed voorbereid een woning bezichtigen met onze gratis checklist

Wanneer je een woning gaat bezichtigen, dan zijn er veel dingen om op te letten. Wij helpen je graag en hebben daarom een uitgebreide checklist voor je ontwikkeld. Daarnaast ontvang je in een paar seconden een gratis woningrapport met meer informatie over de woning en omgeving. Zo haal jij het meeste uit een bezichtiging en ben je goed op de hoogte.

Wat mag je van de aankoopmakelaars van Van de Steege verwachten?

Jouw aankoopmakelaar neemt de tijd voor jou om je zo goed en volledig mogelijk te ontzorgen tijdens de belangrijke zoektocht naar een nieuwe woning.
Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat dan je contactgegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.

*Door dit te versturen ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Hoe werkt een aankoopopdracht?

Bij een kennismakingsgesprek kijken we naar jouw woonwensen en de mogelijkheden. Zijn we een goede match en kies je voor een deskundige aankoopmakelaar van Van de Steege aan jouw zijde? Dan gaan we direct aan de slag!

Speciaal voor jou maken we een zoekprofiel op basis van jouw woonwensen aan. Zo blijf je altijd goed op de hoogte van het nieuwste aanbod op Funda en ben je er snel bij om een bezichtiging aan te vragen.

Heb je een woning gevonden waar je enthousiast over bent en wil je deze graag bezichtigen? Dan kunnen we samen de woning bezichtigen. Dit is aan het begin van de zoektocht aan te raden. Zo kunnen we namelijk nog beter de wensen en voorkeuren vaststellen. Een andere mogelijkheid is om eerst zelf de woning te bezichtigen. Ben je na de bezichtiging nog net zo enthousiast en wil je een bod uitbrengen? Dan gaat jouw aankoopmakelaar ook zelf nog langs om te bezichtigen.

Zodra je een bod wilt uitbrengen, dan gaan we eerst de hoogte van het bod bespreken. Zo voorkomen we dat je onnodig te veel betaalt. Ook zullen we de mogelijkheden van kopen (z)onder financiële voorbehoud bespreken.

Heeft de verkoper jouw bod geaccepteerd? Gefeliciteerd! De volgende stap is het ondertekenen van een koopcontract en het uitzoeken van een notaris voor de leveringsakte.

Na een laatste inspectie door jouw aankoopmakelaar is het zover. Alles is rond en de woning is succesvol overgedragen. Je mag jezelf de trotse eigenaar van de woning noemen!

Zeker van succes!

Van de Steege Makelaarsgroep is niet zomaar een makelaar. In ons meer dan 50-jarig bestaan hebben we een groot netwerk opgebouwd. Hierdoor bestaat de kans dat we jou eerder dan Funda op de hoogte kunnen stellen van een beschikbare woning. Een ander groot voordeel is dat je meer kans maakt om een woning daadwerkelijk te mogen bezichtigen. De verkopende partij ziet namelijk ook graag ervaring aan de kant van de koper. Dankzij een aankoopmakelaar aan jouw kant vergroot je zo jouw kansen op succes!

Bereikbaarheid en communicatie: 9,6
Onderhandeling en resultaat: 9,4
Deskundigheid: 9,6
Prijs / kwaliteit: 9,5