Te koop - Antoniestraat 79, Haarlem

Antoniestraat 79

2011 CP, Haarlem 

€ 0,-

€ 550.000,- KOSTEN_KOPER

Omschrijving

LET OP: Deze ruimte is nu in gebruik als praktijkruimte, maar wordt verkocht als woning, in lege staat (zonder huurder). De woning is geschikt om te verhuren óf voor eigen gebruik. Het toekomstig gebruik als kantoor of bedrijfsruimte is NIET toegestaan.

Uniek wonen op een toplocatie in Haarlem, recht tegenover het Binnen Spaarne.
Op de plek waar vroeger de kruidenierswinkel van Heems zat, is deze benedenwoning in verkoop gekomen. Al vele jaren wordt de ruimte gebruikt als praktijkruimte, maar het toegestane gebruik is wonen.

Bewonder de prachtige pui met halfronde ramen en kleurrijke glas-in-loodramen. Binnen tref je een zeer ruime benedenwoning met een grote woonkamer, eetkeuken, twee slaapkamers, een badkamer en twee bergingen.
Via de Lange Brug en de Turfmarkt loop je zo het centrum in. Zo zijn de vele winkels, speciaalzaken en restaurants binnen handbereik. Als je langs de Herensingel loopt, ben je binnen 10 minuten bij de Amsterdamstraat met het wijkcentrum, leuke winkels en een supermarkt.

INDELING
Aan de voorzijde is de prachtige, authentieke entree met kwartronde ramen en grote glas-in-loodramen. De gezamenlijke entree is een mooie ruimte met een hoog plafond, gestucte muren en een donkere tegelvloer. Onder de trap is een berging, die hoort bij het appartement.
De hal van de benedenwoning staat in verbinding met de toiletruimte en de woonkamer, die nu als wachtruimte in gebruik is. In de toiletruimte zie je een wandcloset, een fonteintje en betegeling in een lichte kleur.
De woonkamer heeft een diepte van ruim 11 meter, een ruim 3.80 meter hoog plafond en lichtinval aan twee zijden. Aangrenzend aan de woonkamer is er een mezzanine van ca. (4.95m x 2.60m en 1.50m hoog), deze is thans dicht gewerkt en in gebruik als vliering. Blikvanger is de grote pui aan de voorzijde met de kleurrijke glas-in-loodramen, die de inspiratie zijn geweest voor de kleuren op de muren en goed past bij de houten vloer. Dankzij de grote lichtkoepels is de eetkeuken een verrassend lichte ruimte met een royale maatvoering. De moderne keukenopstelling heeft een groot gasfornuis met brede oven, een afzuigkap en een vaatwasser.
Links van de keuken is een lange hal waaraan een praktische berging/bijkeuken, de badkamer en twee slaapkamers grenzen. De ruime slaapkamers zijn beiden in gebruik als spreekkamer en hebben een fijne sfeer dankzij de houten vloer, het stucwerk en het behang op de muren. In de badkamer zie je de originele terrazzovloer, een douche, wastafel en een toilet.

OMGEVING
Haarlem heeft een uitstekende ligging tussen het strand van Zandvoort en Bloemendaal, Schiphol en Amsterdam. De diverse N-wegen zorgen voor een goede aansluiting op de A9, A5 en de A200. Zo zijn Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Alkmaar zeer goed te bereiken.

PARKEREN
Middels parkeervergunning, tevens openbaar betaald parkeren en is parkeergarage de Kamp op ca. 3 minuten loopafstand.

BIJZONDERHEDEN
– Woonoppervlakte ca. 120 m² NEN2580 gemeten
– Het object wordt verkocht met toegestaan gebruik als woning
– Het hele pannendak is vervangen rond 2009-2010
– Het buitenschilderwerk is in 2020 gedaan
– Energielabel C, geldig tot 1 november 2032
– Fundering vermoedelijk op staal*
– Op loopafstand van het centrum
– Dichtbij de uitvalswegen Amsterdam/Schiphol/Den Haag

*Door een brand in het gemeentearchief is een groot deel van de geschiedenis verloren gegaan, hierdoor is het funderingstype onbekend. Bij navraag bij de gemeente is echter aangegeven dat fundering op staal is toegepast. Deze conclusie wordt mede onderschreven doordat ook de rest van de Burgwal op staal is gefundeerd.

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verkoper en/of derden. Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Bedrijfspand (ver)kopen
Uw bedrijfspand verkopen
Uw bedrijfspand verhuren
Bedrijfsmakelaardij Buikslotermeerplein
Vastgoedadvies

Bezichtiging aanvragen voor Antoniestraat 79, Haarlem

*Door dit te versturen gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.