Te koop - Bieslookpad 7, Amsterdam

1032 VA, Amsterdam 

€ 0,-

€ 265.000,- KOSTEN_KOPER

Omschrijving

!LET OP, DEZE WONING WORDT VERKOCHT IN VERHUURDE STAAT!

Beleggers opgelet!
Modern, praktisch en groen. Dit is allemaal terug te vinden in dit ruime 3-kamer appartement. Dit appartement wacht op de volgende eigenaar die hier met veel plezier in wil investeren. Het appartement wordt verkocht inclusief huurovereenkomst, met een jaarlijkse huurstroom van € 8.520,-.

OMGEVING
Dit ruime appartement is gelegen op het randje van “Floradorp”, vlakbij de NDSM, winkelcentrum Boven ’t Y en op fietsafstand van de Noord-Zuidlijn. Je kunt ook op verschillende plekken de pont pakken richting het centrum, denk hierbij aan de pont op de NDSM-Werf, de Distelweg en de pont op de Buiksloterweg. Alle op korte afstand gelegen. Deze wijk is ontzettend groen, met name de Buiksloterbreek is een aanrader, en ook nog eens kindvriendelijk. Mocht je de drukte van de stad willen ontvluchten kan dat in het op korte afstand gelegen Noorderpark. Tevens ligt op loopafstand van de woning het vernieuwde winkelcentrum “Banne Centrum” waar je terecht kan voor je dagelijkse boodschappen. Met de Noord-Zuid lijn ben je in 5 minuten in het centrum van Amsterdam.

INDELING
Entree op de eerste verdieping; hal met toegang tot alle vertrekken; twee goed bemeten slaapkamers; inpandige berging; woonkamer met open keuken en toegang tot het balkon; separaat toilet; badkamer voorzien van wastafel, inloopdouche en wasmachineaansluiting; externe berging.

BESTEMMING
Wonen, waaronder mede begrepen short stay, inclusief aan-huis-gebonden-beroep of kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten.

HUUROVEREENKOMST
– Ingangsdatum: 1 oktober 2014
– Huurtermijn: onbepaalde tijd
– Huurinkomsten: € 8.520,- per jaar

BIJZONDERHEDEN
– Appartement wordt verkocht inclusief huurovereenkomst!
– Erfpacht afgekocht tot 2040
– Woonoppervlakte ca. 70 m2
– Bouwjaar 1989
– Professionele VvE
– Servicekosten VvE: € 153,15 per maand.
– Energielabel: B
– Voor de bewoner van dit appartement is het mogelijk een parkeervergunning aan te vragen.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen deskundige te laten bijstaan.

Voor de verkoop geldt het wettelijk schriftelijkheidsvereiste. Dit houdt in dat bij verkoop waarbij alleen particuliere partijen betrokken zijn pas sprake is van een overeenkomst nadat de koopakte is getekend.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wordt verwezen.

Kenmerken

Bedrijfspand (ver)kopen
Uw bedrijfspand verkopen
Uw bedrijfspand verhuren
Bedrijfsmakelaardij Buikslotermeerplein
Vastgoedadvies

Bezichtiging aanvragen voor Bieslookpad 7, Amsterdam

*Door dit te versturen gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.