Voeg toe aan favorieten Verwijder uit favorieten

Beschikbaar in Haarlem

Boerhaavelaan 32

2035 RC, Haarlem 

Omschrijving

Maatschappelijke ruimte op een A-locatie!

Deze praktijk- en/of kantoorruimte ligt op de derde verdieping van het Boerhaavegebouw: een verzamelgebouw op het ziekenhuisterrein van het Spaarne Gasthuis in Haarlem. Het pand is gebouwd in 2007 en heeft een frisse, representatieve uitstraling. In het gebouw bevinden zich nu een fysiotherapeut, kinderdagverblijf, bloedbank, kindertandarts en orthopedisch specialist en er lopen verregaande gesprekken met een huisarts.

De betreffende ruimte is opgedeeld in 9 kantoorruimten/spreekkamers (eventueel te wijzigen door de nieuwe huurder) en heeft grote ramen rondom. Verder is de ruimte o.a. voorzien van vloerverwarming, luchtbehandeling (koelen en verwarmen), een pantry en 4 toiletten in de gemeenschappelijk ruimte.

INDELING
Entree op de begane grond door de automatische draaideur, waar je de trap of lift naar de derde verdieping neemt. Op de derde verdieping vind je de kantoorruimte van 269,70m² en een deel gemeenschappelijke ruimte van 28,30m² VVO. De kantoorruimte bestaat uit een ontvangstruimte met pantry, 9 kantoorruimten/spreekkamers en 2 opslagruimten.

VOORZIENINGEN/BIJZONDERHEDEN
– Representatief verzamelgebouw, onderdeel van het ziekenhuisterrein
– Lift
– Energielabel A+
– Vloerverwarming
– Luchtbehandeling (koelen en verwarmen)
– Grote ramen rondom
– Systeemplafond met inbouwarmaturen
– Pantry
– 4 Toiletten
N.b.: ‘het gehuurde’ betreft de casco ruimte inclusief luchtbehandeling (koelen en verwarmen), vloerverwarming en elektra tot in de centrale meterkast.

BESTEMMING
Maatschappelijk.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het Boerhaavegebouw ligt op het ziekenhuisterrein van het Spaarne Gasthuis in Haarlem, centraal ten opzichte van alle gebruikelijke voorzieningen en goed bereikbaar vanuit alle richtingen. Het gebouw heeft een bushalte voor de deur en ligt op 5 minuten rijden van de A9, 12 minuten fietsen naar station Haarlem en heeft voor de deur een bushalte.

PARKEREN
Parkeren voor bezoekers kan tegen betaling op het naastgelegen parkeerterrein. Medewerkers kunnen tegen gereduceerd tarief parkeren op het personeelsparkeerterrein van het Spaarne Gasthuis. In de omgeving geldt momenteel vrij parkeren.

HUURTERMIJN
5+5 Jaar

HUURSOM
€ 4.807,- per maand vrij van BTW, tenzij huurder voor BTW opteert

SERVICEKOSTEN
Gas water en elektra worden maandelijks aan huurder gefactureerd op basis van werkelijk verbruik, a.d.h.v. tussenmeters.
Daarnaast betaalt huurder ca. € 20,- per m² per jaar excl. BTW, jaarlijks vooraf vastgesteld op basis van offertes van de leveranciers, zonder verrekening achteraf. Deze servicekosten zijn t.b.v.:
– Beveiliging
– Afvalverwerking
– Schoonmaak collectieve ruimtes
– Glasbewassing buitenzijde gevelglas + separatieglas binnen
– Dames hygiëneboxen (CWS)
– (Gebruikers)onderhoud Gebouw & Installaties (niet verrekenbaar)
– Rioolheffing
– Zuiveringsheffing bedrijfsruimten
– 5% administratiekosten

WAARBORGSOM
3 Maanden totale betaalverplichting, incl. servicekosten en eventuele BTW.

AANVAARDING/OPLEVERING
Per direct.

BTW
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder niet BTW-plichtig is zal de BTW-compensatie nader worden vastgesteld.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Omschrijving

Van de Steege Makelaars

Foto'sPlattegrondenOpgeslagen als favoriet