Voeg toe aan favorieten Verwijder uit favorieten

Verkocht in Hilversum

Bussumerstraat 19en 19A

1211 BH, Hilversum 

Omschrijving

Monumentaal pand in het centrum van Hilversum!

Middenin het gezellige centrum van Hilversum, bevindt zich dit pand van ca. 525m² met brede bestemmingsmogelijkheden. Het pand is geschikt voor detailhandel, creatieve bedrijven, verschillende soorten dienstverlening en op de verdieping zelfs wonen. Het pand heeft een monumentale status en beschikt over karakteristieke glas-in-lood ramen.
De bereikbaarheid is uitstekend en parkeren kan op de 2 eigen parkeerplaatsen.

INDELING
Begane grond
Entree direct naar de winkelruimte, met daarachter de bedrijfsruimte die nu als bakkerij wordt gebruikt. In de bedrijfsruimte aan de linkerhand, bevindt zich een deur de hal, die leidt naar een kantoorruimte en nog een grote bedrijfsruimte, tevens nu in gebruik als bakkerij. De gehele begane grond beslaat ca. 335m². Er is tevens een kelder aanwezig van ca. 21m².

1e Verdieping
In het kantoortje op de begane grond bevindt zich een trap naar de verdieping. De verdieping bestaat uit 4 aparte ruimten, die nu in gebruik zijn als kantoor- en opslagruimten. De gehele verdieping beslaat ca. 169m².

BIJZONDERHEDEN
– Monumentale status
– 2 Eigen parkeerplaatsen
– Brede gevel
– Glas in lood

BESTEMMING
Detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke activiteiten, een onderneming in de creatieve sector en op de verdieping eventueel wonen.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
De Bussumerstraat ligt in het drukke en gezellige centrum van Hilversum. Dit pand ligt op 5 minuten lopen van NS station Hilversum en bijvoorbeeld 3 minuten lopen naar het bekende winkelcentrum de Hilvertshof.

PARKEREN
2 Eigen parkeerplaatsen, daarnaast betaald parkeren aan de weg.

VRAAGPRIJS
€ 950.000,- k.k.

AANVAARDING/OPLEVERING
In overleg.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder/verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Omschrijving

Van de Steege Makelaars

Foto'sPlattegrondenOpgeslagen als favoriet