Voeg toe aan favorieten Verwijder uit favorieten

Beschikbaar in Amsterdam

Landsmeerderdijk 195

1035 PV, Amsterdam 

Omschrijving

Nieuwbouw horecapand op eigen grond!

Dit pand van in totaal ca. 216m² staat op de historische en pittoreske Landsmeerderdijk in Amsterdam-Noord, om de hoek van jachthaven Kadoelenwerf, de Kadoelerbeek en op 7 minuten fietsen van de populaire NDSM werf. Bovendien staat het pand op eigen grond, dus je betaalt géén erfpacht. Een prachtige kans voor jouw horeca onderneming!

Het pand wordt naar verwacht eind 2024 opgeleverd in casco staat, met elektra- en watervoorzieningen tot aan de meterkast.
Het bestaat uit een souterrain (ca. 106m²), begane grond (ca. 73m²) en de eerste verdieping (ca. 37m²) en heeft ruimte voor een klein terras.

Zie jij het al helemaal voor je? Neem contact met ons op voor een informatief gesprek.

VOORZIENINGEN/BIJZONDERHEDEN
– Prachtige omgeving
– Eigen grond (geen erfpacht)
– Elektra- en wateraansluitingen
– Ruimte voor een (klein) terras

BESTEMMING
Horeca.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
De Landsmeerderdijk bestaat sinds de 15e eeuw en lag toen aan het nog veel bredere IJ. De dijk bevindt zich in de gezellige wijk Kadoelen in Amsterdam-Noord, om de hoek van jachthaven Kadoelenwerf, de Kadoelerbeek en op 7 minuten fietsen van de populaire NDSM werf.
De bereikbaarheid van het pand is goed: het ligt op 5 minuten rijden naar de ring A10, 11 minuten fietsen naar metrohalte Noorderpark en 14 minuten lopen naar bushalte Kadoelenpad, vanwaar je in 6 minuten op station Noord bent en in 13 minuten op station Amsterdam Centraal.

PARKEREN
Openbaar onbetaald parkeren (beperkte parkeergelegenheid).

VRAAGPRIJS
€ 1.000.000,- v.o.n., excl. BTW

ERFPACHT
Niet van toepassing (eigen grond).

AANVAARDING/OPLEVERING
Geschat eind 2024.

PROJECTNOTARIS
Schot van Loon Notariaat.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Omschrijving

Van de Steege Makelaars

Foto'sPlattegrondenOpgeslagen als favoriet