Van de Steege Makelaarsgroep

Te huur - Modemstraat 1BG, Amsterdam

Modemstraat 1BG per maand

1033 RW, Amsterdam 

€ 1.850,- per maand

€ 0,-

Omschrijving

Ruime, lichte kantoorruimte met uitzicht over ’t IJ!

De ruimte ligt op de begane grond van een verzamelgebouw in het populaire NDSM gebied in Amsterdam-Noord. Hier zijn bedrijven gevestigd als DENHAM, het hoofdkantoor van HEMA en vele andere (creatieve) bedrijven.
De ruimte betreft 1 open kantoorruimte en kan naar eigen inzicht worden ingedeeld. Bij de ruimte hoort 1 eigen parkeerplaats. Een extra parkeerplaats kan optioneel gehuurd worden voor € 1.500,- excl. BTW per jaar.

INDELING
Entree naar de centrale hal, waar zich een lift en trap naar de bovengelegen verdiepingen bevinden. In deze centrale hal bevindt zich ook de entreedeur naar de betreffende kantoorruimte.
De kantoorruimte is een langwerpige, ruim opgezette ruimte met veel lichtinval van de grote, te openen ramen. In het midden van de ruimte aan de rechterhand, bevindt zich een deur naar de ruimte met pantry en 2 toiletten met wastafels.

DIVERSE VOORZIENINGEN
– Te openen ramen
– Inbouwarmaturen
– Kabelgoten
– Mechanische ventilatie
– Toiletten
– Pantry

BESTEMMING
Bedrijven die vallen in categorie tot en met maximaal 3.1, van de Staat van Inrichtingen bestemmingsplan Cornelis Douwesterrein II.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Deze ruimte ligt in het NDSM gebied in Amsterdam-Noord, aan ’t IJ met uitzicht over de haven. In dit gebied zijn gevestigd het hoofdkantoor van HEMA, DENHAM en vele andere (creatieve) bedrijven.
Met de pont die op loopafstand ligt, bent u in 13 minuten op Amsterdam Centraal. De bushalte ligt op 5 minuten lopen en met de auto bent u in 5 minuten op de ring A10.

PARKEREN
Bij het gehuurde hoort 1 parkeerplaats. Een tweede parkeerplaats is optioneel bij te huren, voor € 1.500,- excl. BTW per jaar.

HUURTERMIJN
5 + 5 Jaar

HUURSOM
€ 1.850,- excl. BTW per maand

SERVICEKOSTEN
€ 240,- excl. BTW per maand t.b.v. G/W/E en diverse onderhoudswerkzaamheden.

WAARBORGSOM
3 Maanden totale huurverplichting.

AANVAARDING/OPLEVERING
Per 1 januari 2023, eerder in overleg.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Bedrijfspand (ver)kopen
Uw bedrijfspand verkopen
Uw bedrijfspand verhuren
Bedrijfsmakelaardij Buikslotermeerplein
Vastgoedadvies

Bezichtiging aanvragen voor Modemstraat 1BG, Amsterdam

*Door dit te versturen gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.