Voeg toe aan favorieten Verwijder uit favorieten

Verkocht in Amsterdam

Ottho Heldringstraat 37D

1066 XT, Amsterdam 

Omschrijving

Bedrijfsruimte met kantoorruimte in Amsterdam-Nieuw Sloten!

Nette ruimte van in totaal ca. 78m² in de wijk Nieuw Sloten, bestaande uit een kantoor/ontvangstruimte aan de voorzijde en een bedrijfsruimte met overheaddeur aan de achterzijde van het pand. Bij het pand hoort 1 eigen parkeerplaats. Het betreft dus 2 appartementsrechten: 1 voor de ruimte en 1 voor de parkeerplaats.

De bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte van ca. 3,50m en beschikt over een overheaddeur, betonnen vloer en TL-verlichting. Deze ruimte is verbonden met de kantoorruimten, welke voorzien zijn van o.a. een pantry, toilet en inbouwspotjes. Door het grote raam en de glazen deur, beschikt de voorste kantoorruimte over veel lichtinval.

In de nabije omgeving vind je een divers aanbod aan bedrijven zoals een reisbureau, een sportschool en een patisserie. Voor de deur is er voldoende parkeergelegenheid.

INDELING
Entree direct naar de kantoorruimte/ontvangstruimte. Links om het hoekje bevinden zich de meterkast en de pantry. Rechts achterin de ruimte bevindt zich het toilet. Achterin deze ruimte bevindt zich de deur naar de bedrijfsruimte, met aan de achterkant van het pand de overheaddeur.

BIJZONDERHEDEN/VOORZIENINGEN
– Eigen parkeerplaats
– Elektrische overheaddeur
– Pantry
– Toilet
– Mechanische ventilatie
– Stadsverwarming
– Inbouwspotjes

BESTEMMING
Zakelijke of maatschappelijke dienstverlening en bedrijven in categorie A uit de staat van bedrijfsactiviteiten (op te vragen bij Van de Steege Bedrijfsmakelaars). Geen detailhandel of horeca.

KADASTRALE GEGEVENS
Het betreft 2 verschillende appartementsrechten, namelijk:
Bedrijfsruimte: Gemeente Sloten, sectie E, nummer 8434 A529
Parkeerplaats: Gemeente Sloten, sectie E, nummer 8434 A281

BIJDRAGE VVE
T.b.v. bedrijfsruimte: Ca. € 135,- per maand
T.b.v. parkeerplaats: Ca. € 44,- per maand

ERFPACHT
Het appartementencomplex ligt op een stuk grond dat eigendom is van de gemeente Amsterdam.
Deze erfpacht is voortdurend en de vergoeding (canon) die de eigenaar van dit appartementsrecht aan de gemeente dient te betalen, bedraagt voor de periode van 16 december 2023 t/m 15 december 2024 bedraagt de canon € 1.060,25.
Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van voortdurend erfpacht 2000 van toepassing en de canon wordt jaarlijks geïndexeerd.
Het huidige tijdvak loopt tot 15 december 2058.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Uitvalswegen A4 en A10 liggen op 5 minuten rijden. Het openbaar vervoer met een directe verbinding naar Amsterdam Centraal, ligt op loopafstand.

PARKEREN
Bij het pand hoort een eigen parkeerplaats. Verder is er voor de deur voldoende (betaalde) parkeergelegenheid en kan er een parkeervergunning aangevraagd worden.

VRAAGPRIJS
€ 299.000,- K.K.

AANVAARDING/OPLEVERING
Per 1 februari 2024.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verkoper en/of derden. Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Omschrijving

Van de Steege Makelaars

Foto'sPlattegrondenOpgeslagen als favoriet