Voeg toe aan favorieten Verwijder uit favorieten

Beschikbaar in Nieuw-Vennep

Pondweg 1

2153 PK, Nieuw-Vennep 

Omschrijving

Representatieve kantoorruimte op bedrijvenpark Nieuw-Vennep-Zuid!

Deze kantoorruimte met moderne uitstraling is van alle gemakken voorzien én uitstekend bereikbaar. Het gebouw heeft een representatieve entree met receptie. Hier bevinden zich ook een trap en lift, waarmee je de betreffende kantoorruimte op de derde verdieping bereikt. De ruimte beschikt o.a. over 9 spreekkamers, een cv-installatie, pantry en 4 toiletten.

Met de auto ben je in 6 minuten op de snelweg A4 en parkeren kan bijvoorbeeld op de ca. 10 parkeerplekken die bij het pand te huur zijn. Voor openbaar vervoer hoeven jij of je werknemers niet ver te lopen: er ligt namelijk een bushalte voor de deur.

INDELING
De entree van het gebouw bevindt zich op de begane grond, waar je de trap of lift neemt naar de derde verdieping, waar de betreffende kantoorruimte zich bevindt. Via een hal kom je vervolgens middenin de kantoorruimte uit. Aan de linker hand bevinden zich 2 toiletten en een personeelsruimte met pantry. Aan de rechter hand tevens 2 toiletten. De rest van de ruimte is een rechthoekige kantoorruimte met grote ramen rondom en in totaal 9 spreekkamers (nog niet ingetekend op de huidige plattegrond).
In totaal beslaat de ruimte een oppervlakte van ca. 556m² VVO.

VOORZIENINGEN/BIJZONDERHEDEN
– 9 Spreekkamers
– Grote (te openen) ramen rondom
– Cv-installatie
– Akoestische panelen
– Pantry
– 4 Toiletten
– Lift
– Ca. 10 parkeerplekken te huur

BESTEMMING
Bedrijven tot en met categorie 4.2 van de staat van bedrijfsactiviteiten (op te vragen bij Van de Steege of Evim).

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
De Pondweg 1 ligt op het uitstekend bereikbare bedrijvenpark Nieuw-Vennep-Zuid, op 6 minuten rijden van de snelweg A4 en 20 minuten rijden van de ring A10 om Amsterdam. De dichtstbijzijnde bushalte ligt voor de deur en op 6 minuten fietsafstand ligt NS station Nieuw-Vennep.

PARKEREN
Er zijn ca. 10 parkeerplekken te huur voor € 450,- excl. BTW per plek per jaar.

HUURTERMIJN
5+5 Jaar

HUURSOM
€ 6.025,- excl. BTW per maand

SERVICEKOSTEN
€ 35,- per m² per jaar, t.b.v. in ieder geval een voorschot voor warmte, water en elektra (nadere specificatie volgt).

WAARBORGSOM
3 Maanden totale betaalverplichting, incl. servicekosten en BTW.

AANVAARDING/OPLEVERING
Per direct.

BTW
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder niet BTW-plichtig is zal de BTW-compensatie nader worden vastgesteld.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Omschrijving

Van de Steege Makelaars

Foto'sPlattegrondenOpgeslagen als favoriet