Te koop - Rechte Tocht 7K, Zaandam

Rechte Tocht 7K

1507 BZ, Zaandam 

€ 0,-

€ 285.000,- KOSTEN_KOPER

Omschrijving

Nette bedrijfsruimte met kantoorruimte op 10 minuten rijden van Amsterdam!

Op bedrijventerrein Westerspoor-Zuid in Zaandam, ligt dit goed onderhouden pand van ca. 156m². Het pand bestaat uit een bedrijfsruimte op de begane grond en een kantoor- en/of opslagruimte op de verdieping. De bedrijfsruimte is 2,88m hoog en beschikt over een overheaddeur. De verdieping beschikt over te openen ramen die zorgen voor veel lichtinval, waardoor deze uitstekend geschikt is als kantoorruimte.

INDELING
Begane grond
Entree via de loopdeur aan de voorkant van het pand, naar de entreehal. In de entreehal bevinden zich een toilet, een trap naar de verdieping en aan de linkerhand een deur naar de bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte is ca. 70m² groot en heeft een hoogte van 2,88m. Aan de rechterzijde van de bedrijfsruimte bevinden zich een pantry met gootsteen en nog een aparte waterkraan. Rechts achterin de ruimte is een deel van het plafond van hout. Dit deel zou verwijderd kunnen worden, t.b.v. het plaatsen van een lift.
De bedrijfsruimte is ook direct te betreden via de overheaddeur, die zich naast de loopdeur aan de voorkant van het pand bevindt.

1e Verdieping
Entree via de trap vanuit de hal op de begane grond, direct naar de kantoor- en/of opslagruimte. De gehele verdieping is ca. 76m². Rechts achterin de ruimte bevindt zich een ruimte met een douche, van ca. 6m². Deze ruimte staat op de houten vloer die eventueel verwijderd zou kunnen worden, t.b.v. het plaatsen van een lift.

DIVERSE VOORZIENINGEN
– Overheaddeur
– Cv-installatie
– Pantry
– Toilet
– Te openen ramen
– Systeemplafond
– Inbouwarmaturen
– Mogelijkheid tot het plaatsen van een lift

BESTEMMING
Bedrijven tot en met categorie 3.2 uit de staat van bedrijfsactiviteiten, horeca in categorie 1 en detailhandel in personenauto’s en motoren.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Bedrijventerrein Westerspoor-Zuid is uitstekend bereikbaar. Het terrein ligt op 8 minuten rijden naar de A8 en op 10 minuten rijden naar de ring A10 (Amsterdam). De dichtstbijzijnde bushalte ligt op 4 minuten lopen, met een goede verbinding naar NS stations Zaandam en Beverwijk.

PARKEREN
Vrij parkeren op het bedrijventerrein en in de directe omgeving.

VRAAGPRIJS
€ 285.000,- k.k.

BIJDRAGE VVE
Ca. € 1.445,- per jaar.

AANVAARDING/OPLEVERING
In overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Bedrijfspand (ver)kopen
Uw bedrijfspand verkopen
Uw bedrijfspand verhuren
Bedrijfsmakelaardij Buikslotermeerplein
Vastgoedadvies

Bezichtiging aanvragen voor Rechte Tocht 7K, Zaandam

*Door dit te versturen gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Op zaterdag 1 oktober is er eindelijk weer een NVM Open Huizen Dag! Op deze dag kan je geheel vrijblijvend en zonder afspraak woningen bezichtigen.