Voeg toe aan favorieten Verwijder uit favorieten

Verkocht in Zaandam

Rechte Tocht 7P

1507 BZ, Zaandam 

Omschrijving

Zeer nette bedrijfsruimte mét kantoorruimte in Zaandam!

Dit pand van in totaal 146,30 BVO en 129m² VVO, is ideaal voor mensen die een werkplaats/opslag zoeken, maar óók een plek om rustig te kunnen werken achter de computer of tekentafel. Op de begane grond vind je een ruime bedrijfshal met krachtstroom en overheaddeur en op de verdieping een recent gerenoveerde kantoorruimte, verdeeld over 3 aparte ruimten, mét een moderne badkamer en keuken.

Het pand ligt op bedrijventerrein Westerspoor-Zuid: een uitstekend bereikbaar terrein, op 8 minuten rijden naar de A8 en op 10 minuten rijden naar de ring A10 (Amsterdam). Voor de deur ligt een gemeenschappelijk parkeerterrein en in de buurt geldt gratis openbaar parkeren.

INDELING
Begane grond
Entree via de overheaddeur of de loopdeur, direct naar de ruime, rechthoekige bedrijfsruimte van 65,19m². Aan de rechterhand meteen het toilet, de meterkast en de trap naar de verdieping. Rechts achterin de ruimte bevindt zich nog een opslagruimte van 8,60m².

Verdieping
De verdieping is een rechthoekige ruimte van 64,57m², opgesplitst in 3 verschillende kantoorruimten. De grote ruimte is 34,70m² met aan de voorzijde 2 grote, te openen ramen en aan de linkerhand een volledig uitgeruste keuken. Aan de achterzijde bevinden zich 2 kleinere kantoorruimten van 11,30m² en 9,10m². Daarnaast bevindt zich op de verdieping een badkamer van 3,10m² met een moderne douche, toilet en wastafel.

VOORZIENINGEN/BIJZONDERHEDEN
– Energielabel A
– Overheaddeur
– Krachtstroom
– Recent gerenoveerde kantoorruimte met visgraatvloer, volledig uitgeruste keuken en badkamer
– Cv-installatie
– Te openen ramen
– Pantry
– Toilet
– Opbouw- en inbouwarmaturen

BESTEMMING
Bedrijven tot en met categorie 3.2 uit de staat van bedrijfsactiviteiten, horeca in categorie 1 en detailhandel in personenauto’s en motoren.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Bedrijventerrein Westerspoor-Zuid is uitstekend bereikbaar. Het terrein ligt op 8 minuten rijden naar de A8 en op 10 minuten rijden naar de ring A10 (Amsterdam). De dichtstbijzijnde bushalte ligt op 4 minuten lopen, met een goede verbinding naar NS stations Zaandam en Beverwijk.

PARKEREN
Vrij parkeren op het bedrijventerrein en in de directe omgeving.

VRAAGPRIJS
€ 260.000,- k.k.

BIJDRAGE VVE
Ca. € 1.380,- incl. BTW per jaar

WAARBORGSOM
10% Van de koopsom.

AANVAARDING/OPLEVERING
Per direct.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Omschrijving

Van de Steege Makelaars

Foto'sPlattegrondenOpgeslagen als favoriet