Voeg toe aan favorieten Verwijder uit favorieten

Beschikbaar in Amsterdam

Transformatorweg 104

1014 AK, Amsterdam 

Omschrijving

Instapklare kantoorruimte in Amsterdam-West!

Deze kantoorruimte van ca. 244m² VVO is een heerlijke plek om te werken én goed bereikbaar. Bij binnenkomst in het gebouw is de eerste indruk meteen goed, door de entree in lobby-stijl met koffiebar. De kantoorruimte zelf ligt op de zevende verdieping en heeft veel lichtinval door de grote (te openen) ramen. De ruimte is volledig gemeubileerd, o.a. voorzien van stilte/vergader-booths, een volledig uitgeruste keuken, tafeltennistafels en een tafelvoetbaltafel.
Het pand is vanaf de ring A10 om Amsterdam in 1 minuut te bereiken en vanaf station Sloterdijk in 3 minuten met de fiets. Bij het gehuurde horen 2 parkeerplaatsen, te huur voor € 1.200,- excl. BTW per jaar.

INDELING
Entree op de begane grond naar een lobby-stijl ontvangstruime met koffiebar. Hier neem je de lift of trap naar de zevende verdieping, waar je in een gezamenlijke hal met toiletten uitkomt en vervolgens bij de betreffende kantoorruimte. Het betreft een rechthoekige kantoorruimte van in totaal ca. 244m² VVO, verdeeld over 2 verschillende ruimten en verschillende stilte/vergader-booths. Rechts achterin de ruimte bevindt zich een goed uitgeruste keuken met picknicktafels, om aan te lunchen.

VOORZIENINGEN/BIJZONDERHEDEN
– Energielabel A+++
– Gemeubileerd
– Lobby-stijl entree op de begane grond met koffiebar
– Veel lichtinval door de grote (te openen) ramen
– Stilte/vergader-booths
– Volledig uitgeruste keuken
– Tafeltennistafels en tafelvoetbaltafel
– Mechanische ventilatie
– Infrastructuur voor internet
– LED-verlichting
– Toiletten

BESTEMMING
Kantoor.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
De Transformatorweg ligt op bedrijventerrein Sloterdijk I: een levendig terrein met bedrijven als VodafoneZiggo, Dell, Maandag en hotel Ibis. Het terrein is uitstekend bereikbaar: de ring A10 ligt op 1 minuut rijden en station Sloterdijk ligt op 3 minuten fietsen.

PARKEREN
Bij het gehuurde horen 2 parkeerplaatsen à € 1.200,- excl. BTW per plek per jaar.
Verder openbaar betaald parkeren.

HUURTERMIJN
Het betreft een onderhuursituatie. De huurtermijn loopt t/m 30 juni 2027, daarna steeds verlengd met 5 jaar, met een opzegtermijn van 12 maanden.

HUURSOM
€ 4.585,- excl. BTW per maand, inclusief gas, water, elektra en gebruik meubilair.
Betaling per kwartaal vooruit.

WAARBORGSOM
3 Maanden totale betaalverplichting, incl. servicekosten en BTW.

AANVAARDING/OPLEVERING
Per direct.

BTW
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder niet BTW-plichtig is zal de BTW-compensatie nader worden vastgesteld.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Omschrijving

Van de Steege Makelaars

Foto'sPlattegrondenOpgeslagen als favoriet