Voeg toe aan favorieten Verwijder uit favorieten

Verhuurd onder voorbehoud in Amsterdam

Zeeburgerdijk 139

1095 AA, Amsterdam 

Omschrijving

Representatieve kantoorruimte in de Indische buurt in Amsterdam-Oost!

In de gezellige Indische buurt ligt deze kantoorruimte van in totaal ca. 157m² VVO mét balkon. Het bevindt zich op de eerste verdieping, bereikbaar met trap en lift. Het betreft 3 ruime, goed onderhouden kantoorruimten, een onlangs gerenoveerde personeelsruimte, een badkamer en een separaat toilet.

INDELING
Entree naar de gemeenschappelijke hal op de begane grond, waar je de trap of lift neemt naar de eerste verdieping. Via een hal/overloop kom je meteen in de grootste kantoorruimte van ca. 67m². Aan de linkerzijde bevindt zich nog een kantoorruimte van ca. 24m², een badkamer met douche en toilet en nog een separaat toilet. Vervolgens aan de achterzijde bevindt zich een onlangs gerenoveerde personeelsruimte met nieuwe pantry, nog een kantoorruimte van ca. 34m² en een ruim balkon langs het water.

VOORZIENINGEN/BIJZONDERHEDEN
– Energielabel A
– Cv-installatie
– Lift
– Balkon langs het water
– Te openen ramen
– Inbouwarmaturen
– Nieuwe pantry met koelkast en vaatwasser
– Badkamer met toilet en douche
– Separaat toilet

BESTEMMING
Kantoorruimte.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
De Zeeburgerdijk is vernoemd naar de vesting ‘Seeburg’ die in de 17e eeuw langs de dijk van de Zuiderzee stond. De dijk ligt nu in de Indische buurt in Amsterdam-Oost: een levendige buurt met allerlei leuke winkels en horecagelegenheden. Op 2 minuten lopen vind je bijvoorbeeld Brouwerij ‘t IJ voor de vrijdagmiddagborrel en op 6 minuten lopen vind je bioscoop en restaurant Studio /K.
De bereikbaarheid is uitstekend: de dichtstbijzijnde bushalte ligt namelijk op 1 minuut lopen en met de auto ben je in 6 minuten op de ring A10.

PARKEREN
Betaald en vergund parkeren voor de deur.

HUURTERMIJN
5+5 Jaar

HUURSOM
€ 2.600,- excl. BTW per maand

SERVICEKOSTEN
€ 440,- per maand, t.b.v. gas, water, elektra, onderhoud diverse installaties en gebruikersdeel WOZ.

WAARBORGSOM
3 Maanden totale betaalverplichting, incl. servicekosten en BTW.

AANVAARDING/OPLEVERING
In overleg.

BTW
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder niet BTW-plichtig is zal de BTW-compensatie nader worden vastgesteld.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Omschrijving

Van de Steege Makelaars

Foto'sPlattegrondenOpgeslagen als favoriet