Dankzij een bedrijfsmakelaar kunt u focussen op ondernemen.

Een eigen deskundige bedrijfsmakelaar zorgt ervoor dat u het maximale resultaat kan behalen zonder dat u zich iedere dag druk hoeft te maken. Hierdoor kan u focussen op uw eigen zaken. Onze bedrijfsmakelaars denken en helpen mee waar mogelijk, hebben een groot zakelijk netwerk en zijn goed bereikbaar. Hierdoor kan u ook nog eens meer kansen en korte lijnen verwachten.

Kennismaken met een bedrijfsmakelaar

Alle zorgen uit handen

Goed bereikbaar

Groot lokaal netwerk icoon makelaar

Groot lokaal netwerk

Uw sleutel tot meer zakelijk succes

Heeft u plannen om een bedrijfspand te (ver)kopen of (ver)huren? Of wilt u graag meer informatie over commercieel beheer, beleggingen, taxatie of vastgoedvraagstukken? Dan zijn wij graag uw sleutel tot meer zakelijk succes. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om korte lijnen te hebben en een partner waarop u kan vertrouwen dat alles goed komt. Daarom hebben we al heel lang als één van de weinige makelaarskantoren een eigen vestiging speciaal voor de bedrijfsmakelaardij. Onze deskundige bedrijfsmakelaars zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Wij zijn doelgericht, betrokken en vinden het belangrijk om echt persoonlijk contact te hebben. Heeft u vragen of wilt u graag vrijblijvende informatie ontvangen? Neem dan gerust contact op en bel naar 020 – 435 70 20.

Regiofoto Makelaar Almere Sleutel Van de Steege

Ik wil mijn bedrijfspand verkopen

Heeft u plannen om uw bedrijfspand te verkopen en bent u benieuwd naar de mogelijke opbrengsten en overwaarde van uw pand? Onze bedrijfsmakelaars komen graag vrijblijvend langs voor een oriënterend gesprek. Wanneer u verkoopplannen heeft, geven onze bedrijfsmakelaars verkoopadvies en waardevolle tips. 

Maak een vrijblijvende afspraak met onze bedrijfsmakelaars

Onze bedrijfsmakelaars helpen u graag met uw zakelijk succes. De koffie staat altijd klaar in ons makelaarskantoor in Amsterdam-Noord. Wilt u liever bij uw bedrijfspand afspreken voor een waardebepaling? Dan komt een bedrijfsmakelaar graag bij u langs. Zodra u kiest voor een Van de Steege bedrijfsmakelaar wordt u volledig ontzorgd en bent u dankzij de kennis van de markt, oog voor detail, creativiteit en passie voor het vak verzekerd van het beste resultaat! 

Waar ontvangt u graag meer informatie over?

Niet zomaar een bedrijfsmakelaar uit de regio

Kiest u voor Van de Steege, dan kiest u voor niet zomaar een bedrijfsmakelaar uit de regio! Wij zijn al ruim 50 jaar actief. Hierdoor hebben wij processen volledig kunnen optimaliseren en kunnen een totaalbegeleiding aanbieden. We zijn daarnaast doortastend en hebben een groot krachtig netwerk. 

Een bedrijfspand verkopen of aankopen

Staat u op het punt om een bedrijfspand te verkopen of juist aan te kopen, dan bespreken we graag met u de mogelijkheden. Want wanneer behaalt u nou daadwerkelijk het beste resultaat? En wat is eigenlijk voor u het beste resultaat? Onze betrouwbare NVM-makelaars weten precies hoe er zorgvuldig op de huidige markt kan worden ingespeeld. De Van de Steege succesformule bestaat o.a. uit een onderzoek, waardebepaling, prijsstrategie, verkoopstrategie, plaatsing op Funda en smart marketing. Daarnaast verzorgen wij de prijsonderhandelingen en alle juridische en administratieve zaken. Zo hoeft u alleen nog maar op de verhuizing te focussen.

Bedrijfspand Kopen Van de Steege

Een bedrijfspand verhuren of aanhuren​

Onze betrouwbare NVM-makelaars ontzorgen u graag bij de verhuur van uw bedrijfspand en zoeken actief mee bij het vinden van een nieuw bedrijfspand om te huren. Staat u dus op het punt om een bedrijfspand te verhuren of juist te huren, dan bespreken we graag met u de mogelijkheden. De Van de Steege succesformule bestaat o.a. uit een onderzoek, waardebepaling, prijsstrategie, verhuurstrategie, plaatsing op Funda en smart marketing. Daarnaast verzorgen wij de prijsonderhandelingen en alle juridische en administratieve zaken. 

Officieel erkend taxatierapport voor uw bedrijfspand

Een taxatierapport is bij aan- of verkooptrajecten nodig om inzicht in de marktwaarde van een bedrijfspand of beleggingsobject te krijgen. Een taxatierapport dient deskundig en volgens de norm worden opgemaakt. In dit rapport staat o.a. de huidige waarde van het bedrijfspand, de belangrijkste eigenschappen en omgevingsfactoren.

Voordelen van een Van de Steege bedrijfsmakelaar

Voordelen makelaar

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Wilt u graag een vrijblijvend adviesgesprek? Wij vertellen graag wat alle mogelijkheden zijn.

Wat anderen op Funda zeggen

Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Lees verder
Patrick heeft ons super goed geholpen, van begin tot einde. Pand is verkocht erg snel in deze aparte tijden. Bedankt!
Dhr. Pfann
Dhr. Pfann
Bezaanjachtplein 273
Lees verder
Een goed persoonlijk gesprek met goede adviezen. Uiteindelijk verkocht binnen redelijk termijn. Verder top geregeld
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Lees verder
Ik zou van der Steege zeker aanbevelen als betrouwbaar makelaarskantoor. Ze werkten hard voor mij en stonden constant in contact met mij. Ze legden alles uit wat ik moest weten en zorgden ervoor dat de verkoop volgens alle noodzakelijke vereisten verliep. Ik voelde me constant gesteund door het team en in het bijzonder door de makelaar die mij bijstond, Patrick Roy.
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Lees verder
Van de Steege Makelaar te Amsterdam, Prima Makelaar, altijd bereikbaar, of belt direct terug. ter zake kundig, en goed op de hoogte van alle ins en outs ter plaatse. Kortom, mensen die hun vak verstaan en zorgen voor een zorgeloze aan-/verkoop.
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Lees verder
Perfecte communicatie, vakkundig, vriendelijk vanaf de dag van kennismaking t/m de verkoop, inspectie en oplevering. Altijd bereikbaar voor vragen. Niets is teveel Deze makelaar is een aanrader.
Dhr. Akachar
Dhr. Akachar
Abberdaan 8
Lees verder
Professionele medewerkers, deskundig te werk gegaan. Volgende keer weet ik ze weer te vinden.
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Van Mourik Broekmanstraat 18 III
Lees verder
In het kort een top professional kantoor! Tijdens de verkoopprocedure waren ze altijd goed bereikbaar en gingen ze oplossingsgericht te werk. Speciaal dank aan Heleen voor haar extra inzet.
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Amerbos 34
Lees verder
Zeer professioneel en prettig samengewerkt! Ik ben absoluut tevreden. Prijs/kwaliteit is het waard. Service is heel goed.
Mevr. Viegas Pereira-Malkoc
Mevr. Viegas Pereira-Malkoc
Teakhout 104
Lees verder
We zijn zeer tevreden over de verkoop van ons huis door Van de Steege en in het bijzonder Ginger en Cindy. Iedereen denkt mee, we zijn goed begeleid bij zowel de verkoop als aankoop. Het hele team stond altijd klaar om ons bij te staan bij vragen. Kortom een topmakelaar!
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Rubenshof 13
Lees verder
Vanaf het eerste kennismakingsgesprek en ook de contacten daarna over de werkwijze verkoopstrategie en verwachtingen, is alles in een zeer prettige samenwerking, soepel, deskundig en professioneel verlopen. Geheel volgens plan. Wij zijn erg tevreden over Ginger Lafeber en haar team en wensen haar nog veel succes in de Zaanstreek toe!
Dhr. Ozcan
Dhr. Ozcan
Leverkruidweg 369
Lees verder
Zowel de contact, als de communicatie onderling ging vlekkeloos. Top makelaar met goed kantoorpersoneel. Open en eerlijke communicatie, snelle service en altijd bereikbaar. Helemaal niks op aan te merken.
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Coen van Boshuizenlaan 34
Lees verder
Rogier van Langelaar en Justin de Bock hebben ons geholpen met de aankoop en verkoop van een huis. Fijne mensen om mee te werken, heel persoonlijk en betrokken, komen hun afspraken altijd na. Goede en professionele begeleiding van begin tot eind. Geen loze beloftes, geen vervelende verkooppraatjes. Gewoon eerlijk en realistisch. Daarnaast ook relaxed en sympathiek. Van harte aanbevolen! Rogier, Justin: heel erg bedankt!
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Winterjanpad 8
Lees verder
Super vriendelijk en meedenkend!! De medewerker bespreekt alles tot de details waardoor er geen twijfels overblijven. Super tevreden!
Han Gieske
Han Gieske
Buiksloterbreek 103
Lees verder
Het contact verliep soepel en goed, de begeleiding was deskundig en het team verzorgde de bezichtigingen en de biedingen uitstekend.
Mevr. Carole Schrijver
Mevr. Carole Schrijver
Avegaar 69
Lees verder
Mijn contact me Rogier van Langelaar liep perfect. Kon met al mijn vragen bij hem terecht. Al mijn verwachtingen die ik had zijn uitgekomen. Alles ging goed, ben blij dat Rogier van Langelaar mijn makelaar is, kan hem iedereen aanbevelen. Hij is een bekwaam en prettig mens.
Dhr. Martijn van der Velden
Dhr. Martijn van der Velden
Bernissestraat 59 I
Lees verder
Super makelaarskantoor en goed in communicatie. Gerard Lange is snel en adviseert goed. Een echte aanrader!!!
Vorige
De volgende

Vragen? Onze bedrijfsmakelaars helpen u graag!

Heeft u nog vragen? Maak dan gerust gebruik van onderstaand contactformulier.

Of neem direct contact op!

Dankzij een bedrijfsmakelaar kunt u focussen op ondernemen.