Met meer succes een bedrijfspand kopen

Een eigen deskundige bedrijfsmakelaar komt op voor uw belangen als koper. Onze bedrijfsmakelaars helpen graag bij uw zoektocht naar een geschikt bedrijfspand om te kopen. Hierbij zijn we erop gericht om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Wij denken en helpen mee waar mogelijk zodat u zich kunt bezighouden met ondernemen.

Onze bedrijfsmakelaars helpen met het aankopen van bedrijfspanden in o.a. Groot Amsterdam, Almere, Haarlem, Hoofddorp, Waterland, Purmerend, Hilversum, Diemen en Zaanstad.

Blijf op de hoogte van het bedrijfsaanbod en vraag een gratis zoekprofiel aan

(Prijs-)onderhandelingen

Zoeken mee

Groot lokaal netwerk icoon makelaar

Groot lokaal netwerk

Maak een afspraak met een bedrijfsmakelaar

Bij het eerste gesprek horen we graag wie u bent en wat u zoekt. We brengen de mogelijkheden in kaart en gaan samen dagelijks op zoek naar een geschikt bedrijfspand. We geven meteen bericht als we iets gevonden hebben!
Afspraak met een bedrijfsmakelaar maken:
4.5/5

9/10 – 160 waarderingen

"Ieder mens verdient een fijne plek op aarde. Een plek die zij thuis of werk mogen noemen. Wij helpen mensen, professioneel en met gebruik van vooruitstrevende technologie, bij het vinden, verkrijgen, creëren en vervreemden van die plek."

Niet zomaar een bedrijfsmakelaar voor aankopen

Onze bedrijfsmakelaars doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk een nieuwe bedrijfspand tegen de beste prijs heeft gevonden. Bedrijfsmakelaars weten precies hoe de vastgoedmarkt in elkaar zit en kunnen u daarom goed adviseren over het zetten van de juiste stappen. Bij het kopen van een bedrijfspand is het ook belangrijk om alle regels en wetten rondom de aankoop van een bedrijfspand te kennen. Tenslotte kennen bedrijfsmakelaars als geen ander de ins en outs van het aankopen van een bedrijfspand. Hierdoor vergroten we samen de kans dat u sneller een nieuw bedrijfspand heeft gevonden.

Hulp bij een bedrijfspand kopen

Overweegt u een bedrijfspand te kopen en/of heeft u al een specifiek pand of locatie op het oog? Onze bedrijfsmakelaars geven antwoord op de volgende vragen:

  • Wat is het bedrijfspand waard?
  • Wat moet ik bieden om in onderhandeling te komen?
  • Is de locatie van het bedrijfspand geschikt?
  • Welke planologische ontwikkelingen spelen er in dit gebied?
  • Past het imago van mijn bedrijf bij dit bedrijventerrein?

Juridisch en bouwkundig advies

Onze bedrijfsmakelaars geven ook juridische en bouwkundige adviezen. Zo geven wij objectief advies zodat u eenvoudiger kunt beslissen, ook wanneer dit betekent dat we verder moeten zoeken naar een beter pand of locatie. Wij stellen de waarde vast en zullen namens u de onderhandeling doen. De prijs wordt onderhandeld en de meest gunstige voorwaarden overeengekomen. Wij controleren bovendien de contractstukken en begeleiden het proces tot oplevering.

De voordelen van een Van de Steege Bedrijfsmakelaar

Voordelen makelaar

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Bent u op zoek naar een bedrijfspand en bent u benieuwd wat uw mogelijkheden zijn? Vraag dan een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek aan.

Wat anderen op Funda zeggen

Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Lees verder
Patrick heeft ons super goed geholpen, van begin tot einde. Pand is verkocht erg snel in deze aparte tijden. Bedankt!
Dhr. Pfann
Dhr. Pfann
Bezaanjachtplein 273
Lees verder
Een goed persoonlijk gesprek met goede adviezen. Uiteindelijk verkocht binnen redelijk termijn. Verder top geregeld
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Lees verder
Ik zou van der Steege zeker aanbevelen als betrouwbaar makelaarskantoor. Ze werkten hard voor mij en stonden constant in contact met mij. Ze legden alles uit wat ik moest weten en zorgden ervoor dat de verkoop volgens alle noodzakelijke vereisten verliep. Ik voelde me constant gesteund door het team en in het bijzonder door de makelaar die mij bijstond, Patrick Roy.
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Lees verder
Van de Steege Makelaar te Amsterdam, Prima Makelaar, altijd bereikbaar, of belt direct terug. ter zake kundig, en goed op de hoogte van alle ins en outs ter plaatse. Kortom, mensen die hun vak verstaan en zorgen voor een zorgeloze aan-/verkoop.
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Lees verder
Perfecte communicatie, vakkundig, vriendelijk vanaf de dag van kennismaking t/m de verkoop, inspectie en oplevering. Altijd bereikbaar voor vragen. Niets is teveel Deze makelaar is een aanrader.
Dhr. Akachar
Dhr. Akachar
Abberdaan 8
Lees verder
Professionele medewerkers, deskundig te werk gegaan. Volgende keer weet ik ze weer te vinden.
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Van Mourik Broekmanstraat 18 III
Lees verder
In het kort een top professional kantoor! Tijdens de verkoopprocedure waren ze altijd goed bereikbaar en gingen ze oplossingsgericht te werk. Speciaal dank aan Heleen voor haar extra inzet.
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Amerbos 34
Lees verder
Zeer professioneel en prettig samengewerkt! Ik ben absoluut tevreden. Prijs/kwaliteit is het waard. Service is heel goed.
Mevr. Viegas Pereira-Malkoc
Mevr. Viegas Pereira-Malkoc
Teakhout 104
Lees verder
We zijn zeer tevreden over de verkoop van ons huis door Van de Steege en in het bijzonder Ginger en Cindy. Iedereen denkt mee, we zijn goed begeleid bij zowel de verkoop als aankoop. Het hele team stond altijd klaar om ons bij te staan bij vragen. Kortom een topmakelaar!
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Rubenshof 13
Lees verder
Vanaf het eerste kennismakingsgesprek en ook de contacten daarna over de werkwijze verkoopstrategie en verwachtingen, is alles in een zeer prettige samenwerking, soepel, deskundig en professioneel verlopen. Geheel volgens plan. Wij zijn erg tevreden over Ginger Lafeber en haar team en wensen haar nog veel succes in de Zaanstreek toe!
Dhr. Ozcan
Dhr. Ozcan
Leverkruidweg 369
Lees verder
Zowel de contact, als de communicatie onderling ging vlekkeloos. Top makelaar met goed kantoorpersoneel. Open en eerlijke communicatie, snelle service en altijd bereikbaar. Helemaal niks op aan te merken.
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Coen van Boshuizenlaan 34
Lees verder
Rogier van Langelaar en Justin de Bock hebben ons geholpen met de aankoop en verkoop van een huis. Fijne mensen om mee te werken, heel persoonlijk en betrokken, komen hun afspraken altijd na. Goede en professionele begeleiding van begin tot eind. Geen loze beloftes, geen vervelende verkooppraatjes. Gewoon eerlijk en realistisch. Daarnaast ook relaxed en sympathiek. Van harte aanbevolen! Rogier, Justin: heel erg bedankt!
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Winterjanpad 8
Lees verder
Super vriendelijk en meedenkend!! De medewerker bespreekt alles tot de details waardoor er geen twijfels overblijven. Super tevreden!
Han Gieske
Han Gieske
Buiksloterbreek 103
Lees verder
Het contact verliep soepel en goed, de begeleiding was deskundig en het team verzorgde de bezichtigingen en de biedingen uitstekend.
Mevr. Carole Schrijver
Mevr. Carole Schrijver
Avegaar 69
Lees verder
Mijn contact me Rogier van Langelaar liep perfect. Kon met al mijn vragen bij hem terecht. Al mijn verwachtingen die ik had zijn uitgekomen. Alles ging goed, ben blij dat Rogier van Langelaar mijn makelaar is, kan hem iedereen aanbevelen. Hij is een bekwaam en prettig mens.
Dhr. Martijn van der Velden
Dhr. Martijn van der Velden
Bernissestraat 59 I
Lees verder
Super makelaarskantoor en goed in communicatie. Gerard Lange is snel en adviseert goed. Een echte aanrader!!!
Vorige
De volgende

Vragen? Neem contact op!

Wilt u een bedrijfspand aankopen en ontvangt u graag meer informatie? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier.