Van de Steege Makelaarsgroep

Bedrijfspand kopen

De bedrijfsmakelaars van Van de Steege werken klantgericht, resultaatgericht en servicegericht. Onze specialisten helpen graag bij uw zoektocht naar een geschikt bedrijfspand om te kopen. Hierbij zijn we erop gericht om u zoveel mogelijk te ontzorgen, zodat u zich kunt bezighouden met ondernemen.

Hulp bij een bedrijfspand kopen

Overweegt u een bedrijfspand te kopen en/of heeft u al een specifiek pand of locatie op het oog? Onze bedrijfsmakelaars geven antwoord op de volgende vragen:
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Laat dan uw contactgegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.

*Door dit te versturen gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Juridisch en bouwkundig advies

Onze bedrijfsmakelaars geven ook juridische en bouwkundige adviezen. Zo geven wij objectief advies zodat u eenvoudiger kunt beslissen, ook wanneer dit betekent dat we verder moeten zoeken naar een beter pand of locatie. Wij stellen de waarde vast en zullen namens u de onderhandeling doen. De prijs wordt onderhandeld en de meest gunstige voorwaarden overeengekomen. Wij controleren bovendien de contractstukken en begeleiden het proces tot oplevering.