Onbezorgd en voor de beste prijs uw bedrijfspand verhuren

Hoe weet u zeker dat u het maximale uit de verhuur van uw bedrijfspand haalt, de potentiële koper kredietwaardig is en u bij de verhuur van uw bedrijfspand niet alsnog overal aansprakelijk wordt gesteld? Met een Van de Steege bedrijfsmakelaar wordt u volledig ontzorgd en bent u dankzij de kennis van de markt, oog voor detail, creativiteit en passie voor het vak verzekerd van het beste resultaat!

Onze bedrijfsmakelaars helpen met het verhuren van bedrijfspanden in o.a. Groot Amsterdam, Almere, Haarlem, Hoofddorp, Waterland, Purmerend, Hilversum, Diemen en Zaanstad.

Volledige ontzorging

Maximale waarde

Groot lokaal netwerk icoon makelaar

Groot lokaal netwerk

Maak een afspraak met een bedrijfsmakelaar

Een succesvolle verhuur van een bedrijfspand begint met een eerste kennismakingsgesprek. Vervolgens wordt een verhuurplan opgesteld welke u binnen 24 uur ontvangt. Zijn er nog vragen over het verhuurplan? Deze lichten wij graag toe.
Afspraak met een bedrijfsmakelaar maken:
4.5/5

9/10 – 160 waarderingen

"Ieder mens verdient een fijne plek op aarde. Een plek die zij thuis of werk mogen noemen. Wij helpen mensen, professioneel en met gebruik van vooruitstrevende technologie, bij het vinden, verkrijgen, creëren en vervreemden van die plek."

Niet zomaar een bedrijfsmakelaar voor verhuur

Onze bedrijfsmakelaars doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u uw bedrijfspand voor de beste prijs kan verhuren. Bedrijfsmakelaars weten precies hoe de vastgoedmarkt in elkaar zit en kunnen u daarom goed adviseren over het zetten van de juiste stappen. Bij het verhuren van een bedrijfspand is het ook belangrijk om alle regels en wetten rondom de verhuur van een bedrijfspand te kennen. Tenslotte kennen bedrijfsmakelaars als geen ander de ins en outs van het verhuren van een bedrijfspand. Hierdoor vergroten we samen de kans dat uw bedrijfspand voor de beste prijs wordt verhuurd.

Een effectieve procedure voor de verhuur van uw bedrijfspand

De verhuurprocedure van een bedrijfspand bij Van de Steege ziet er als volgt uit:

  • Opname van het betreffende pand en vaststellen verhuurprijs in samenspraak met de opdrachtgever
  • Doelgroepanalyse en bepalen van verhuurstrategie
  • Samenstellen verhuurdocumentatie (uitgebreide fotografie, brochure, plaatsing diverse websites waaronder www.fundainbusiness.nl)
  • Wij gaan het object actief onder de aandacht brengen bij collega-makelaars, vastgoedbemiddelaars en onze relaties (w.o. een lijst van potentiële huurders)
  • Plannen en uitvoeren van bezichtigingen door onze makelaars met potentiële huurders
  • Wij onderhandelen over de prijs en randvoorwaarden en brengen de overeenkomst tot stand
  • Wij stellen de huurovereenkomst op of begeleiden dit proces i.s.m. de notaris
  • Na overeenstemming zorgen wij voor correcte afhandeling tot en met de oplevering

De voordelen van een Van de Steege Bedrijfsmakelaar

Voordelen makelaar

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Wilt u uw bedrijfspand verhuren en bent u benieuwd wat uw mogelijkheden zijn? Vraag dan een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek aan.

Wat anderen op Funda zeggen

Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Lees verder
Patrick heeft ons super goed geholpen, van begin tot einde. Pand is verkocht erg snel in deze aparte tijden. Bedankt!
Dhr. Pfann
Dhr. Pfann
Bezaanjachtplein 273
Lees verder
Een goed persoonlijk gesprek met goede adviezen. Uiteindelijk verkocht binnen redelijk termijn. Verder top geregeld
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Lees verder
Ik zou van der Steege zeker aanbevelen als betrouwbaar makelaarskantoor. Ze werkten hard voor mij en stonden constant in contact met mij. Ze legden alles uit wat ik moest weten en zorgden ervoor dat de verkoop volgens alle noodzakelijke vereisten verliep. Ik voelde me constant gesteund door het team en in het bijzonder door de makelaar die mij bijstond, Patrick Roy.
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Lees verder
Van de Steege Makelaar te Amsterdam, Prima Makelaar, altijd bereikbaar, of belt direct terug. ter zake kundig, en goed op de hoogte van alle ins en outs ter plaatse. Kortom, mensen die hun vak verstaan en zorgen voor een zorgeloze aan-/verkoop.
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Lees verder
Perfecte communicatie, vakkundig, vriendelijk vanaf de dag van kennismaking t/m de verkoop, inspectie en oplevering. Altijd bereikbaar voor vragen. Niets is teveel Deze makelaar is een aanrader.
Dhr. Akachar
Dhr. Akachar
Abberdaan 8
Lees verder
Professionele medewerkers, deskundig te werk gegaan. Volgende keer weet ik ze weer te vinden.
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Van Mourik Broekmanstraat 18 III
Lees verder
In het kort een top professional kantoor! Tijdens de verkoopprocedure waren ze altijd goed bereikbaar en gingen ze oplossingsgericht te werk. Speciaal dank aan Heleen voor haar extra inzet.
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Amerbos 34
Lees verder
Zeer professioneel en prettig samengewerkt! Ik ben absoluut tevreden. Prijs/kwaliteit is het waard. Service is heel goed.
Mevr. Viegas Pereira-Malkoc
Mevr. Viegas Pereira-Malkoc
Teakhout 104
Lees verder
We zijn zeer tevreden over de verkoop van ons huis door Van de Steege en in het bijzonder Ginger en Cindy. Iedereen denkt mee, we zijn goed begeleid bij zowel de verkoop als aankoop. Het hele team stond altijd klaar om ons bij te staan bij vragen. Kortom een topmakelaar!
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Rubenshof 13
Lees verder
Vanaf het eerste kennismakingsgesprek en ook de contacten daarna over de werkwijze verkoopstrategie en verwachtingen, is alles in een zeer prettige samenwerking, soepel, deskundig en professioneel verlopen. Geheel volgens plan. Wij zijn erg tevreden over Ginger Lafeber en haar team en wensen haar nog veel succes in de Zaanstreek toe!
Dhr. Ozcan
Dhr. Ozcan
Leverkruidweg 369
Lees verder
Zowel de contact, als de communicatie onderling ging vlekkeloos. Top makelaar met goed kantoorpersoneel. Open en eerlijke communicatie, snelle service en altijd bereikbaar. Helemaal niks op aan te merken.
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Coen van Boshuizenlaan 34
Lees verder
Rogier van Langelaar en Justin de Bock hebben ons geholpen met de aankoop en verkoop van een huis. Fijne mensen om mee te werken, heel persoonlijk en betrokken, komen hun afspraken altijd na. Goede en professionele begeleiding van begin tot eind. Geen loze beloftes, geen vervelende verkooppraatjes. Gewoon eerlijk en realistisch. Daarnaast ook relaxed en sympathiek. Van harte aanbevolen! Rogier, Justin: heel erg bedankt!
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Winterjanpad 8
Lees verder
Super vriendelijk en meedenkend!! De medewerker bespreekt alles tot de details waardoor er geen twijfels overblijven. Super tevreden!
Han Gieske
Han Gieske
Buiksloterbreek 103
Lees verder
Het contact verliep soepel en goed, de begeleiding was deskundig en het team verzorgde de bezichtigingen en de biedingen uitstekend.
Mevr. Carole Schrijver
Mevr. Carole Schrijver
Avegaar 69
Lees verder
Mijn contact me Rogier van Langelaar liep perfect. Kon met al mijn vragen bij hem terecht. Al mijn verwachtingen die ik had zijn uitgekomen. Alles ging goed, ben blij dat Rogier van Langelaar mijn makelaar is, kan hem iedereen aanbevelen. Hij is een bekwaam en prettig mens.
Dhr. Martijn van der Velden
Dhr. Martijn van der Velden
Bernissestraat 59 I
Lees verder
Super makelaarskantoor en goed in communicatie. Gerard Lange is snel en adviseert goed. Een echte aanrader!!!
Vorige
De volgende

Vragen? Neem contact op!

Wilt u uw bedrijfspand verhuren en ontvangt u graag meer informatie? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier.