Van de Steege Makelaarsgroep

Beleggen in vastgoed, een slimme investering

Wij adviseren bij vastgoedinvesteringen, zoals bij de aan- en verkoop van beleggingen in woningen, winkels, kantoren. Wij toetsen bij aankoop de risico’s en calculeren het beoogde rendement. Dankzij een breed netwerk kunnen wij u begeleiden bij de aankoop van een individueel object, maar ook de overname van een complete vastgoedportefeuille. Daarnaast kunnen we u helpen met het vinden van een passende financiering. Wilt u direct weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan naar 020 – 435 70 20. Of vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Laat dan uw contactgegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.

*Door dit te versturen gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Verkoop

Wij hebben met betrekking tot de verkoop van (belegd) vastgoed ervaring met grote vastgoedfondsen, pensioenfondsen, corporaties, particuliere investeerders en gemeentes. Wij brengen uw belegging of vastgoedportefeuille onder de aandacht van een kring van nationale en internationale kopers en begeleiden het volledige verkoopproces. Bijvoorbeeld door middel van een besloten inschrijving of tender, al dan niet met behulp van een dataroom. Uiteraard uiterst discreet en met oog op maximaal resultaat.

Aankoop

Wij analyseren de belegging of het beleggingspotentieel. Wanneer het onroerend goed nog niet verhuurd is, informeren wij u over de verhuurkansen en kunnen wij de daadwerkelijke verhuur verzorgen, evenals het beheer van leeg of verhuurd vastgoed. Wij zijn er om u desgewenst volledig te ontzorgen.