Van de Steege Makelaarsgroep

Zorgvuldig vastgoedadvies op maat

De deskundige adviseurs van Van de Steege zijn ervaren op het gebied van commercieel en maatschappelijk vastgoed. Wij bieden onze vastgoeddiensten aan projectontwikkelaars, woningcorporaties en aannemers aan. 

Hulp bij vastgoedvraagstukken

Als ondernemer wordt u geconfronteerd met diverse vastgoedvraagstukken. Op welke locatie gaan wij ons bedrijf vestigen? Past de huidige huisvesting nog wel bij ons bedrijf? Zijn er mogelijkheden om op de bestaande locatie uit te breiden? Wij beantwoorden deze vragen en helpen u met deze en andere vastgoedvraagstukken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

*Door dit te versturen gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

Commercieel vastgoed

Bent u bezig met de aan- of verkoop van bedrijfsobjecten ofwel woonhuizen die niet voor eigen gebruik zijn? Wilt u dit verhuren of doorverkopen? Bij Van de Steege hebben we al vele kleine en grote projecten op onze naam staan en dankzij onze 50 jaar ervaring zijn wij expert op het gebied van commercieel vastgoed. Wilt u direct weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan naar 020 – 435 70 20.

Maatschappelijk vastgoed

Bent u (binnenkort) in het bezit van een gebouw of terrein op het gebied van onderwijs, sport, cultuur, welzijn, maatschappelijke opvang en/of zorg? En is de exploitatie door publieke middelen mede mogelijk gemaakt? Dan wilt u dat zaken deskundig geregeld zijn om zorgen te voorkomen. Wilt u direct weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan naar 020 – 435 70 20.