Zorgvuldig vastgoedadvies op maat

Speciaal voor projectontwikkelaars, woningcorporaties en aannemers bieden onze deskundige adviseurs zorgvuldig vastgoedadvies op maat aan. Onze deskundigen zetten graag hun kennis en tijd in om uw vastgoedvraagstukken te analyseren en op te lossen.

Wij bieden zorgvuldig vastgoedadvies op maat in o.a. Groot Amsterdam, Almere, Haarlem, Hoofddorp, Waterland, Purmerend, Hilversum, Diemen en Zaanstad.

Vrijblijvend telefonisch adviesgesprek vastgoedadvies

Niet zomaar een Bedrijfsmakelaar Patrick Roy

Zorgvuldig rapport

Taxatierapport Officieel Erkend Icon

Samengesteld door deskundigen

Goed bereikbaar

Maak een afspraak met een vastgoedadviseur

Als ondernemer wordt u geconfronteerd met diverse vastgoedvraagstukken. Onze vastgoedadviseurs helpen u hier graag bij.
Afspraak met een vastgoedadviseur maken:
4.5/5

9/10 – 160 waarderingen

"Ieder mens verdient een fijne plek op aarde. Een plek die zij thuis of werk mogen noemen. Wij helpen mensen, professioneel en met gebruik van vooruitstrevende technologie, bij het vinden, verkrijgen, creëren en vervreemden van die plek."

Niet zomaar vastgoedadvies

De deskundige adviseurs van Van de Steege zijn ervaren op het gebied van commercieel en maatschappelijk vastgoed. Wij bieden onze vastgoeddiensten aan projectontwikkelaars, woningcorporaties en aannemers aan.

Hulp bij vastgoedvraagstukken

Als ondernemer wordt u geconfronteerd met diverse vastgoedvraagstukken. Op welke locatie gaan wij ons bedrijf vestigen? Past de huidige huisvesting nog wel bij ons bedrijf? Zijn er mogelijkheden om op de bestaande locatie uit te breiden? Wij beantwoorden deze vragen en helpen u met deze en andere vastgoedvraagstukken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

  • Herhuisvesting
  • Openbreken/heronderhandeling huurcontract
  • ‘’Stay or Go’’ analyse
  • Sale-and-leaseback constructie
  • Taxaties
  • Verhuur van overtollige bedrijfsruimte
  • Herontwikkeling van de bedrijfslocatie
  • Verkoop van de bedrijfslocatie
  • Maatwerk op basis van uw behoefte

Advies voor commercieel vastgoed

Bent u bezig met de aan- of verkoop van bedrijfsobjecten ofwel woonhuizen die niet voor eigen gebruik zijn? Wilt u dit verhuren of doorverkopen? Bij Van de Steege hebben we al vele kleine en grote projecten op onze naam staan en dankzij onze 50 jaar ervaring zijn wij expert op het gebied van commercieel vastgoed.

Advies voor maatschappelijk vastgoed

Bent u (binnenkort) in het bezit van een gebouw of terrein op het gebied van onderwijs, sport, cultuur, welzijn, maatschappelijke opvang en/of zorg? En is de exploitatie door publieke middelen mede mogelijk gemaakt? Dan wilt u dat zaken deskundig geregeld zijn om zorgen te voorkomen. Wilt u direct weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan naar 020 – 435 70 20.

De voordelen van een Van de Steege Vastgoedadviseur

Voordelen makelaar

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Wilt u graag vastgoedadvies op maat ontvangen? Wij vertellen graag wat de mogelijkheden zijn.

Wat anderen op Funda zeggen

Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Lees verder
Patrick heeft ons super goed geholpen, van begin tot einde. Pand is verkocht erg snel in deze aparte tijden. Bedankt!
Dhr. Pfann
Dhr. Pfann
Bezaanjachtplein 273
Lees verder
Een goed persoonlijk gesprek met goede adviezen. Uiteindelijk verkocht binnen redelijk termijn. Verder top geregeld
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Lees verder
Ik zou van der Steege zeker aanbevelen als betrouwbaar makelaarskantoor. Ze werkten hard voor mij en stonden constant in contact met mij. Ze legden alles uit wat ik moest weten en zorgden ervoor dat de verkoop volgens alle noodzakelijke vereisten verliep. Ik voelde me constant gesteund door het team en in het bijzonder door de makelaar die mij bijstond, Patrick Roy.
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Lees verder
Van de Steege Makelaar te Amsterdam, Prima Makelaar, altijd bereikbaar, of belt direct terug. ter zake kundig, en goed op de hoogte van alle ins en outs ter plaatse. Kortom, mensen die hun vak verstaan en zorgen voor een zorgeloze aan-/verkoop.
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Lees verder
Perfecte communicatie, vakkundig, vriendelijk vanaf de dag van kennismaking t/m de verkoop, inspectie en oplevering. Altijd bereikbaar voor vragen. Niets is teveel Deze makelaar is een aanrader.
Dhr. Akachar
Dhr. Akachar
Abberdaan 8
Lees verder
Professionele medewerkers, deskundig te werk gegaan. Volgende keer weet ik ze weer te vinden.
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Van Mourik Broekmanstraat 18 III
Lees verder
In het kort een top professional kantoor! Tijdens de verkoopprocedure waren ze altijd goed bereikbaar en gingen ze oplossingsgericht te werk. Speciaal dank aan Heleen voor haar extra inzet.
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Amerbos 34
Lees verder
Zeer professioneel en prettig samengewerkt! Ik ben absoluut tevreden. Prijs/kwaliteit is het waard. Service is heel goed.
Mevr. Viegas Pereira-Malkoc
Mevr. Viegas Pereira-Malkoc
Teakhout 104
Lees verder
We zijn zeer tevreden over de verkoop van ons huis door Van de Steege en in het bijzonder Ginger en Cindy. Iedereen denkt mee, we zijn goed begeleid bij zowel de verkoop als aankoop. Het hele team stond altijd klaar om ons bij te staan bij vragen. Kortom een topmakelaar!
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Rubenshof 13
Lees verder
Vanaf het eerste kennismakingsgesprek en ook de contacten daarna over de werkwijze verkoopstrategie en verwachtingen, is alles in een zeer prettige samenwerking, soepel, deskundig en professioneel verlopen. Geheel volgens plan. Wij zijn erg tevreden over Ginger Lafeber en haar team en wensen haar nog veel succes in de Zaanstreek toe!
Dhr. Ozcan
Dhr. Ozcan
Leverkruidweg 369
Lees verder
Zowel de contact, als de communicatie onderling ging vlekkeloos. Top makelaar met goed kantoorpersoneel. Open en eerlijke communicatie, snelle service en altijd bereikbaar. Helemaal niks op aan te merken.
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Coen van Boshuizenlaan 34
Lees verder
Rogier van Langelaar en Justin de Bock hebben ons geholpen met de aankoop en verkoop van een huis. Fijne mensen om mee te werken, heel persoonlijk en betrokken, komen hun afspraken altijd na. Goede en professionele begeleiding van begin tot eind. Geen loze beloftes, geen vervelende verkooppraatjes. Gewoon eerlijk en realistisch. Daarnaast ook relaxed en sympathiek. Van harte aanbevolen! Rogier, Justin: heel erg bedankt!
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Winterjanpad 8
Lees verder
Super vriendelijk en meedenkend!! De medewerker bespreekt alles tot de details waardoor er geen twijfels overblijven. Super tevreden!
Han Gieske
Han Gieske
Buiksloterbreek 103
Lees verder
Het contact verliep soepel en goed, de begeleiding was deskundig en het team verzorgde de bezichtigingen en de biedingen uitstekend.
Mevr. Carole Schrijver
Mevr. Carole Schrijver
Avegaar 69
Lees verder
Mijn contact me Rogier van Langelaar liep perfect. Kon met al mijn vragen bij hem terecht. Al mijn verwachtingen die ik had zijn uitgekomen. Alles ging goed, ben blij dat Rogier van Langelaar mijn makelaar is, kan hem iedereen aanbevelen. Hij is een bekwaam en prettig mens.
Dhr. Martijn van der Velden
Dhr. Martijn van der Velden
Bernissestraat 59 I
Lees verder
Super makelaarskantoor en goed in communicatie. Gerard Lange is snel en adviseert goed. Een echte aanrader!!!
Vorige
De volgende

Vragen? Neem contact op!

Wilt u vastgoedadvies op maat ontvangen en heeft u nog vragen? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier.