Omschrijving

Nu in de verhuur, deze nette winkelruimte van ca. 180 m2, de ruimte beschikt over een pantry en toilet. De ruimte is momenteel nog gesplitst, de muur in het gehuurde zal wanneer de ruimte van 180 m2 in zijn geheel zal worden gehuurd, verwijderd worden door de eigenaar. De mogelijkheid bestaat de ruimte gesplitst de huren de oppervlaktes zijn dan 100 m2 of 80 m2.

April 2019 verloopt de branchebescherming welke momenteel van kracht is, dit biedt weer extra mogelijkheden voor u als ondernemer!

De unit is centraal gelegen in Amsterdam Noord, aan het Bezaanjachtplein. In de Banne is een compleet nieuw wijk- en winkelcentrum gerealiseerd, het Banne Centrum.
Met ruim 7500 m2 aan winkels en horeca voorziet het centrum de dagelijkse behoefte van de bewoners van de Banne. Van kleinere speciaalzaken tot grote ketens. Een uitgelezen kans voor u in een verzorgingsgebied met ca. 13.000 bewoners! 

In het winkelcentrum zijn grote namen gevestigd als Kruidvat, Zeeman, Lidl, Plus, Dirkx Drogist, Slagerij Van de Raa, De lekkere Dingen Bakker, Kastino Kaas & Noten, Volendammer Vishandel Leliveld, Grandcafé Banne en Cafetaria De Banne, Tropistore, Mooijer's Mode, Banne Sports en een kapsalon.

Indeling:
Entree, grote ruimte (180 m2) met aan de linker achterzijde een toilet en pantry.

Bestemming:
Winkelruimte

Bijzonderheden:
- Branchebescherming verloopt april 2019
- Pantry aanwezig
- Toilet aanwezig
- Internet aansluiting aanwezig
- Aansluiting ventilatie aanwezig
- Servicekosten: € 45,- p/m² p.j. excl btw 


Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de bedrijfspanden met ons contact op te nemen of  u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.
 
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.
 
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken