Omschrijving

Bent u opzoek naar een ruime kantoorruimte waar niet geklust hoeft te worden, maar waar u zo kunt starten? Enkel wat meubels er in en starten maar! Tevens een zeer goede bereikbaarheid met auto en trein. Interesse? Maak snel een afspraak om het pand te komen bekijken!

Te huur aangeboden, deze zeer nette industriële kantoorruimte van ca. 360 m²  gelegen op de 1e verdieping boven het kinderdagverblijf Speel -inn. Het pand is gelegen midden in een woonwijk dichtbij het centrum van Diemen. De aangeboden ruimte heeft 3 zeer ruime werkplekken (met eigen keuken) en diverse aparte spreekkamers welke allemaal voorzien zijn van goed werkende klimaatbeheersing voor een comfortabele werfsfeer. 

Bestemming:
Kantoorruimte/praktijkruimte

Oppervlakte:
360 m² 

Locatie en Bereikbaarheid:
Dit pand is zeer gunstig gelegen, midden in een rustige woonwijk en op 5 minuten loopafstand naar het treinstation van Diemen. Tevens uitstekend bereikbaar met de auto en zit u zo op de verbindingswegen A1 en A10. 

Tussen de middag in de pauze even een broodje halen? Dat kan, want het centrum van Diemen met diverse winkels is ook op loopafstand te bereiken.

Indeling:
Trap naar boven naar de verdieping waarna u in de hal terecht komt met keuken. Aan de linkerzijde van de hal vindt u diverse werk en spreekkamers van verschillende groottes. In het midden van de hal vindt u een zeer net gescheiden toilet voor man en vrouw. Elke grote werkkamer beschikt over een eigen keuken met vaatwasser en koelkast.


Bijzonderheden en voorzieningen:
- klimaatbeheersing gehele pand
- 4 keukens met vaatwasser en koelkast
- 3 wc ruimtes
- netwerk infrastructuur
- eigen opgang
- niet te hoeven klussen
- diverse bergruimtes
- genoeg parkeermogelijkheden
- op loopafstand van het trein station

Betreft een onderhuur situatie, huurder Speel-inn is hoofdhuurder, Verhuurder De Key heeft toestemming gegeven de ruimte onder te verhuren aan een andere partij.

Parkeermogelijkheden:
Gratis parkeren voor de deur

Huurprijs:
€ 3.250,- excl. btw per maand

Servicekosten:
€ 500,- excl. btw per maand (nutsvoorzieningen en onderhoud)

Huurtermijn:
In overleg

Aanvaarding/oplevering:
Direct

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de bedrijfspanden met ons contact op te nemen of  u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.
 
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.
 
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Door gebruik te maken van de diensten van ERA Van De Steege ben je bekend en ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden. Op dit bericht is een disclaimer van toepassing.

Kenmerken