Omschrijving

Te koop, momenteel nog maar 1 garagebox beschikbaar aan de Witte Duifstraat 40C te Krommenie, welke centraal is gelegen in deze woonwijk. Het is een zeer aantrekkelijke locatie, nabij het gezellig centrum van Krommenie. Het NS-station is op loopafstand van de garage en de Provincialeweg en A8 zijn binnen een aantal minuten te bereiken. 

De nette garagebox biedt ruimte voor één auto. 

Het terrein is een mandeligheid, u wordt bij aankoop van de garagebox 1/8 eigenaar van het perceel, alle eventuele onderhoud zal gezamenlijk met alle eigenaren besproken en betaald worden.

Afmetingen: 
Vrije hoogte: 205 cm 
Vloerbelasting: 250 kg/m2 

Er is nog 1 garagebox beschikbaar, de box is vrij van huur en kan spoedig worden geleverd. Vaste prijs. 

Bijzonderheden: 
- Bouwjaar ca. 1955 
- Eigen grond 
- Oplevering op korte termijn mogelijk
- Terrein is een mandeligheid

Aanvaarding/oplevering:
Direct

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de bedrijfspanden met ons contact op te nemen of  u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.
 
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.
 
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Door gebruik te maken van de diensten van ERA Van De Steege ben je bekend en ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden. Op dit bericht is een disclaimer van toepassing.

Kenmerken