Niet zomaar een blog

14 Rue Du Moulin

Ontdek de Charme van 14 Rue du Moulin

Ontdek de unieke schoonheid van 14 Rue du Moulin, een prachtig gerestaureerde woning waar historie en modern comfort naadloos samenvloeien. Gelegen in een serene omgeving, biedt dit huis niet alleen een adembenemend uitzicht en een riante tuin, maar ook interieurs die perfect zijn voor zowel ontspanning als entertainment. Ben je klaar om verliefd te worden op je toekomstige thuis? Lees verder en laat je inspireren door wat 14 Rue du Moulin te bieden heeft.

Lees meer
NVM Open Huizen Dag 6 april 2024

De NVM Open Huizen Dag komt eraan! Zet 6 april in je agenda.

Op zaterdag 6 april 2024 is het weer zover: de NVM Open Huizen Dag. Dé kans om zonder afspraak te struinen door de mooiste te koop staande woningen in jouw regio. Ben je op zoek naar een nieuw huis? Of wil je gewoon eens inspiratie opdoen? De NVM Open Huizen Dag is voor iedereen een leuke en interessante dag.

Lees meer
Makelaar Amsterdam Nieuw-West

Het belang van een goede makelaar

Ontdek de cruciale rol van een competente makelaar in de wereld van vastgoedtransacties. Van het interpreteren van buurtreputatie tot het benutten van toekomstige ontwikkelingen, dit blog onthult de essentiële factoren die de waarde van een woning beïnvloeden. Leer hoe Van de Steege met expertise en service je vastgoedreis kan begeleiden en je helpt bij het vinden van je droomwoning.

Lees meer
Trends in de vastgoedmarkt

Trends in de vastgoedmarkt

Ontdek te opkomende trends die de vastgoedmarkt vormgeven, van duurzaamheid tot digitalisering en demografische verschuivingen. Leer hoe deze trends de manier waarop we wonen en investeren veranderen.

Lees meer

Locatie: Hoe beïnvloedt het de waarde van een woning?

Van de nabijheid van voorzieningen tot de kwaliteit van de omgeving en toekomstige ontwikkelingen. In dit blog verkennen we alle belangrijke factoren die de vastgoedmarkt vormgeven. Leer hoe buurtreputatie en bereikbaarheid ook een rol spelen en hoe Van de Steege je kan helpen bij het vinden van een woning.

Lees meer

Nieuwe Hypotheeknormen 2024

Bij Van de Steege Makelaars streven we ernaar om je tijdig op de hoogte te brengen van belangrijke ontwikkelingen in de vastgoedwereld. Een cruciale verandering die eraan komt, is de koppeling van de maximale hypotheek aan het energielabel van een woning, zoals voorgesteld in het recente adviesrapport “Hypotheeknormen 2024” door het Nibud.

Lees meer
Aankoopmakelaar huizen

Heb ik een aankoopmakelaar nodig?

Je wil een huis kopen maar waar begin je? Wat zijn aandachtspunten en hoe pak je dit aan? Een huis kopen doe je waarschijnlijk niet elk jaar daarom is het verstandig om iemand in te schakelen die hier verstand van heeft. Een aankoopmakelaar begeleidt je hierbij.

Lees meer