Vraag het niet zomaar een makelaar!

Ben je op zoek naar een betrokken lokale makelaar die jouw belangen met toewijding behartigt? Of heb je een specifieke vraag waar je deskundig advies voor nodig hebt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij begrijpen dat succes afhankelijk is van het raadplegen van een betrouwbare professional die jouw belangen altijd vooropstelt. Daarom zetten wij ons in om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn en je een volledige ondersteuning te bieden.

Wij kunnen helpen met
verkopen aankopen financiering taxatie een energielabel zakelijk vastgoed nieuwbouw het gehele traject

Huis verkopen makelaar

Hoe kunnen we je helpen?

En ik zou graag meer willen weten over:
Contactgegevens:
Welk moment komt voor je uit als we eventueel willen bellen?

XYZ

Bij een waardebepaling houden wij direct rekening met de huidige markt, de locatie en de bouwkundige staat. Ook zullen we waarde verhogende aspecten meenemen, zoals een uitbouw of nieuwe badkamer. Andere punten die we zullen bespreken zijn:
Aankoopmakelaar Justin Bock

Wij doen ons huiswerk

Vooraf aan het gesprek doen wij onderzoek naar de echte huizenprijzen van soortgelijke woningen bij jou in de buurt. Daarnaast houden wij de marktontwikkelingen bij om tot een zorgvuldig waardeoordeel te komen. Bij het gesprek nemen wij de tijd om je zo deskundig mogelijk te informeren. Een waardebepaling door een verkoopmakelaar van Van de Steege duurt ongeveer 60-90 minuten.

Wij kennen de lokale woningmarkt Gegarandeerd een goed advies over de marktwaarde van je huis Nemen uitgebreid de tijd en zijn goed bereikbaar Bepalen een optimale verkoopstrategie Nemen alle zorgen uit handen Hebben een groot bestand van woningzoekers Hebben een effectief bewezen marketingplan

Antwoord op veel gestelde vragen

Ons makelaarskantoor bestaat al ruim 50 jaar. Gedurende deze periode hebben we waardevolle kennis opgebouwd en geoptimaliseerde processen ontwikkeld. Ons team bestaat uit een gepassioneerde groep medewerkers, elk met hun eigen specialiteiten, die zich volledig inzetten voor het helpen van mensen.

Wij verkopen en aankopen woningen in Amsterdam, Almere, Diemen, Haarlem, Purmerend, Zaanstad en omgeving.

Van de Steege heeft 12 vestigingen in onder andere Amsterdam-West, Amsterdam-Noord, Almere, Zaanstad en Haarlem.

Onze kantoren zijn gevestigd in Amsterdam, Almere, Diemen, Haarlem, Purmerend en Zaanstad.

Van het verkopen van uw huis tot het vinden van uw droomwoning, en alles daar tussen in. Wilt u verduurzamen, heeft u een energielabel nodig of wilt u graag duurzame woningen vergelijken? Van der Steege staat voor u klaar.

Bekijk hier al onze diensten.

Ja. Maak kennis met onze eigen deskundige bedrijfsmakelaar die ervoor zorgt dat u het maximale resultaat kan behalen zonder dat u zich iedere dag druk hoeft te maken.

Onze bedrijfsmakelaars denken en helpen mee waar mogelijk, hebben een groot zakelijk netwerk en zijn goed bereikbaar. Hierdoor kan u ook nog eens meer kansen en korte lijnen verwachten.

Bewezen aanpak, groot team, lokale experts, eigen marketing team gespecialiseerd voor makelaars,

Met meer dan 50 jaar ervaring is ons makelaarskantoor een gevestigde naam in de branche.

Dat komt mede dankzij XYZ

Totale hulp, van start tot aankoop, tot contracten.

Snel antwoord op al jouw vragen? Neem contact op!

Hoe weet je zeker dat je het maximale uit de (ver)koop haalt of na de verkoop niet alsnog persoonlijk aansprakelijk wordt gesteld? Onze makelaars helpen je graag. Snel antwoord op jouw vragen? Maak gebruik van onderstaand contactformulier.

Alle zorgen uit handen

Betrokken

Groot lokaal netwerk icoon makelaar

Groot lokaal netwerk

Locaties

Almere

Niet zomaar een makelaar in Almere! Wij helpen bij het aankopen en verkopen van huizen in en rondom Almere.

Amsterdam-Centrum

Niet zomaar een makelaar in Amsterdam-Centrum! Wij helpen bij het aankopen en verkopen van huizen in en rondom Amsterdam-Centrum.

Amsterdam-Noord

Niet zomaar een makelaar in Amsterdam-Noord! Wij helpen bij het aankopen en verkopen van huizen in en rondom Amsterdam-Noord.

Amsterdam-West

Niet zomaar een makelaar in Amsterdam-West! Wij helpen bij het aankopen en verkopen van huizen in en rondom West, Nieuw-West, Osdorp, De Aker, Sloten, Nieuw Sloten, Geuzenveld, Slotermeer, Bos en Lommer, De Baarsjes, Oud-West, Slotervaart, Hoofddorpplein, Amstelveen, Badhoevedorp, Zwanenburg, Halfweg en Haarlem.

Diemen

Niet zomaar een makelaar in Diemen! Wij helpen bij het aankopen en verkopen van huizen in en rondom Diemen.

Haarlem

Per januari 2023 is Bosch & Duyn Makelaars onderdeel van de Van de Steege Makelaarsgroep geworden. Ben je op zoek naar een makelaar in Haarlem e.o.? Dan helpen wij graag!

Purmerend | Waterland

Niet zomaar een makelaar in Purmerend & Waterland! Wij helpen bij het aankopen en verkopen van huizen in en rondom Purmerend en Waterland.

Zaanstad

Niet zomaar een makelaar in Zaanstad! Wij helpen bij het aankopen en verkopen van huizen in en rondom Zaanstad.

Bedrijfsmakelaars

Niet zomaar een bedrijfsmakelaar! Wij helpen bij het aankopen, verkopen, aanhuren en verhuren van bedrijfsonroerend goed.

Projecten | Nieuwbouw | Verhuur

Niet zomaar een projectmakelaar! Wij begeleiden projecten voor ontwikkelaars.

Social

Niet zomaar een social media team! Wij brengen onze social media volgers dagelijks op de hoogte.

Centrale Organisatie

De centrale organisatie zet zich iedere dag in om te zorgen dat opdrachtgevers het maximale resultaat kunnen behalen.