Eerst een woning aankopen via Cribb en daarna pas verkopen

Heb je plannen om te verhuizen en wil je eerst een woning aankopen voordat je jouw eigen woning verkoopt? Dan biedt Cribb dé oplossing. Cribb, voorheen bekend als Cirkl, is een nieuw platform waarbij je samen met ons toegang tot woningaanbod krijgt dat je nergens anders kunt vinden.

Huis verkopen makelaar

Meer aanbod

Exclusief toegang

Taxatierapport Officieel Erkend Icon

Eerst aankopen voor verkopen

Niet zomaar exclusief toegang tot meer aanbod bij Cribb

De meeste woningzoekers zijn eerst op zoek naar een nieuwe woning voordat ze hun bestaande woning verkopen. Zodra iedereen dit doet, dan raakt de markt op slot. Iedereen wacht dan op elkaar. Om de markt weer meer in beweging te krijgen, werken wij met Cribb samen. Wij geven je via Cribb exclusief toegang tot de woningen van andere woningzoekers op Cribb. Dat woningaanbod is nergens anders te vinden, zelfs niet op Funda. 

De cirkel rond met jouw woning​

Om toegang tot exclusief aanbod te krijgen, is er één belangrijke spelregel: Ook jij moet je eigen woning vrijblijvend op Cribb presenteren. Dan is de cirkel rond! Zo wil Cribb via haar woningplatform de markt in beweging brengen.

Ook voor starters zonder woning toegankelijk

Cribb maakt het voor starters zonder woning steeds vaker mogelijk om ook tot het woningplatform toe te treden. Benieuwd wat dit voor jou kan betekenen? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.

"Ieder mens verdient een fijne plek op aarde. Een plek die zij thuis of werk mogen noemen. Wij helpen mensen, professioneel en met gebruik van vooruitstrevende technologie, bij het vinden, verkrijgen, creëren en vervreemden van die plek."

Heb je vragen of ontvang je graag meer informatie? Neem contact op!

Wil je na eigen aankoop pas jouw huis verkopen en ontvang je graag meer informatie over Cribb? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier.