Mi Oso - PROJECT IN VOORBEREIDING

1101 BB, AMSTERDAM

Beschreibung

Modern subtropisch wonen in Amsterdam
PROJECT IN VOORBEREIDING - Binnenkort komt er meer informatie beschikbaar

Mi Oso wordt een bijzondere woonbuurt met een warme uitstraling. Het project bestaat uit 3 blokjes met eengezinswoningen in het groen. De woningblokjes zijn losjes gegroepeerd rond een bloementuin. Uniek aan deze koophuizen is de sfeervolle veranda. Hier combineer je buiten met binnen.

Mi Oso is anders dan andere nieuwbouwwijken. Je komt hier thuis in een kleinschalig buurtje met een geheel eigen karakter. Dat komt onder andere door de opbouw rond het groene binnengebied en de architectuur met houtlook gevels, rode daken en de gezellige veranda’s. Tegelijkertijd is het een moderne buurt, dus van alle gemakken voorzien, comfortabel en energiezuinig.

Het mooie aan nieuwbouwproject Mi Oso is dat je de levendigheid van Zuidoost binnen handbereik hebt en toch heerlijk rustig in een parkje woont. Scholen en kerken, winkelcentra en openbaar vervoer, vanuit uw buurt in de wijk Kortvoort bent u er met enkele minuten!

Bereikbaarheid
Vanuit Mi Oso loopt u zo naar Metrohalte Kraaienest. Letterlijk om de hoek van Mi Oso brengen bussen u naar o.a. de stations Bijlmer ArenA en Weesp. De wijk ligt bij de Gooiseweg, dé uitvalsweg van Zuidoost naar de Ring en de A9.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
+ Mehr lesen

Zuletzt angesehen