The Beacons Projekt wurde realisiert.

1095 MD, AMSTERDAM
von 175.000,- €bis 700.000,- €

Beschreibung

100% VERKOCHT!

The Beacons: lichtbakens op een stads eiland in Amsterdam

Vlak naast het ruim opgezette sport- en speelpark ontwikkelt AM een nieuw, modern appartementencomplex, The Beacons, met een open en mooie uitstraling. De appartementen die hier komen, zijn groot, eigentijds en van alle gemakken voorzien. Compleet ingerichte keukens, luxe sanitair en een hoogwaardige afwerking.

The Beacons: licht, open en met veel glas, toont dit gebouw zich ’s avonds als twee lichtbakens op dit stoere stadse eiland aan de voormalige Zuiderzee.

Naast studio ‘s, komen er appartementen met één, twee- en drie slaapkamers. Op de ‘top floor’ bevinden zich de exclusieve penthouses met hun eigen terrassen. Maar niet alleen de penthouses hebben bijzondere buitenruimten. Op de begane grond hebben een aantal appartementen zeer ruime tuinen. Op de verdiepingen hebben de appartementen balkons of zeer grote terrassen.

De entree is majestueus, hoog en groot. Het appartementencomplex heeft een eigen, zeer mooi ingericht gemeenschappelijk gebied. Onder het gebouw bevindt zich de parkeergarage, waar naast auto’s, ook plaats is voor fietsen, scooters en motoren. Geïnteresseerd? Schrijf je in!

Indicatie afmetingen en prijzen van de appartementen:

Studio ‘s, vanaf circa 40 vierkante meter woonoppervlakte, indicatieprijs vanaf € 175.000 v.o.n.
2- en 3-kamerappartementen, vanaf circa 60 vierkante meter woonoppervlakte, indicatieprijs vanaf € 270.000 v.o.n.
4-kamerappartement, vanaf circa 100 – 130 vierkante meter woonoppervlakte, indicatieprijs vanaf € 400.000 v.o.n.
Penthouses, vanaf circa 130 vierkante meter woonoppervlakte, indicatieprijs vanaf € 700.000 v.o.n.

Zeeburger Zilt - The BeaconsZeeburger Zilt - AmsterdamZeeburger Zilt - Haddock
Het plan voor The Beacons is volop in ontwikkeling en nog niet definitief uitgewerkt. Er wordt hard gewerkt om The Beacons tot jouw ideale woonplek te maken. Bij The Beacons willen we daarom graag dat jij meedenkt over hoe jij zou willen wonen.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/ of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
+ Mehr lesen

Eckdaten

Eckdaten
Nutzfläche 38-165 m²
Brutto-Rauminhalt 99-429 m³
Termine
Baubeginn Donnerstag, 6. Juli 2017
+ Mehr lesen

Zuletzt angesehen