Banneplein Blok 1 Projekt wurde realisiert.

1034, Amsterdam
von 155.000,- €bis 410.000,- €

Beschreibung

BANNEPLEIN BLOK I - VERKOCHT

Blok 1 bestaat uit 10 studio's, 53 appartementen en 2 penthouses, verdeeld over 7 woonlagen.

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/ of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
+ Mehr lesen

Umgebung

Banneplein is gelegen nabij het hiervoor genoemde nieuwe winkelcentrum ‘Het Banne Centrum’ en Boven ’t IJ ziekenhuis in Amsterdam Noord. In dit centrum treft u de winkels aan voor o.a. de dagelijkse boodschappen, de bibliotheek en Het Huis van de Wijk met een buurttheater voor muziek-, dans-, en school-voorstellingen en een sportzaal (o.a. in gebruik door turnvereniging Tonido).Voorzieningen Buiksloot Amsterdam NoordAndere voorzieningen in de nabijheid van Buiksloot Amsterdam Noord zijn de apotheek, het zorgcentrum van Cordaen, het eindpunt van de noord-zuid metrolijn en talloze mogelijkheden voor het beoefenen van diverse sporten. Voor de kinderen zijn diverse basisscholen op loopafstand bereikbaar. Vanaf deze locatie is de ring A-10 op korte afstand bereikbaar en is natuurgebied Het Twiske binnen wandel- en fietsbereik.
+ Mehr lesen

Eckdaten

Eckdaten
Nutzfläche 34-94 m²
+ Mehr lesen

Zuletzt angesehen