De Burgemeester Projekt wurde realisiert.

1121, Landsmeer
540.000,- €

Beschreibung

100% VERKOCHT!

DE BURGEMEESTER

Direct boven Amsterdam vind je het waterrijke Landsmeer. Een prachtige plek om te wonen te midden van een karakteristiek Hollands polderlandschap. De Burgemeester is gelegen in Luijendijk Zuid. Hier vind je het beste van twee werelden. Combineer de dorpse ruimte en vrijheid met een vleugje stad. Met Amsterdam op fietsafstand kan je de drukte opzoeken, maar woon je in een prachtige omgeving dicht bij het water en het prachtige natuurgebied Het Twiske.

Burgemeester is de laatste fase van Luijendijk Zuid en bestaat uit twee statige notariswoningen en vijf bijzonder ruime herenhuizen. Met de sfeervolle architectuur van de oud-hollandse waterdorpen gecombineerd met de luxe en kwaliteit van nu, woon je hier prachtig!

DE WONINGEN
De Burgemeester krijgt een markante plek in de wijk Luijendijk Zuid en bevat een aantal bijzondere woningen. Direct na de entree van de wijk, gevormd door de Poortgebouwen, valt de blik op de woningen van Burgemeester.

De prominente plek en de voorname uitstraling is geïnspireerd op landhuizen en notabele woningen in de regio. Het hoofdgebouw heeft een gemetselde gevel in een mooie donkere steen, bekroond met een stevige lijst en een kap met rijk gedecoreerde dakkapellen. De iets lagere zijvleugel is juist naar voren geplaatst en uitgevoerd in dezelfde mooie donkere steen. De woningen zijn ruim, met drie of vier woonlagen en bieden verschillende indelingsmogelijkheden. Alle woningen hebben een extra hoog plafond op de begane grond en zijn zeer licht door de grote raampartijen.

Type 1 Notaris - VERKOCHT
twee statige notaris woningen

Woonoppervlakte circa 132 – 136 m²
Kaveloppervlakten circa 160 – 260 m²
Woning met 3 volledige woonlagen
Woningbreedte van 5,70 meter
In de basis 3 slaapkamers
Mogelijkheid tot 5 slaapkamers
Privé parkeerplaats
Diepe achtertuin
Ruime berging met pergola achterzijde

Type 2 Herenhuis
vijf bijzonder ruime herenhuizen - nog 2 beschikbaar!
Koopsom € 540.000,-

Woonoppervlakte circa 177 -189 m²
Kaveloppervlakte circa 160 m²
Woon-,werk- of speelkamer mogelijk op de begane grond
Woning met 4 volledige woonlagen
Mogelijkheid voor vide en grote leefkeuken
In de basis 5 slaapkamers
Mogelijkheid tot 7 slaapkamers
Privé parkeerplaats
Diepe achtertuin
Ruime berging met pergola achterzijde
Ingerichte voortuin met beukenhaag en leiboom (zoals weergegeven op de situatietekening)

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/ of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
+ Mehr lesen

Umgebung

HEERLIJK WONEN IN LUIJENDIJK ZUIDDe Burgemeester ligt in Luijendijk Zuid. Een prachtige waterrijke nieuwbouwwijk met een veelzijdig aanbod van huizen met een prachtige architectuur. Architectuur die teruggrijpt naar authentieke bouwstijlen uit de directe omgeving. Gebaseerd op de rijke historie van dit Oud-Hollandse waterdorp, maar met het kwalitatief hoogwaardige comfort van vandaag.De speelse en gevarieerde bouw belooft dat het wonen elke dag een nieuwe belevenis is. Nabij scholen, kinderopvang en speelvelden is het voor kinderen een heerlijke plek om op te groeien. Op loopafstand vind je fijne voorzieningen als supermarkten en restaurants. Je woont omgeven door de natuur. Op steenworp afstand vind je het natuurgebied Het Twiske en dichterbij vind je ook diverse parken. In Luijendijk Zuid woon je heerlijk ontspannen, maar zoek je zo het stadsleven van Amsterdam op.
+ Mehr lesen

Eckdaten

Eckdaten
Nutzfläche 132-189 m²
Grundstück 160-260 m²
Brutto-Rauminhalt 343-490 m³
+ Mehr lesen

Zuletzt angesehen