Verkauft

Verkauft: Singel 410, 1016 AK Amsterdam

1.414.141,- €
1.414.141,- €/m2
Immobilienart Investition
Nettofläche 254 m²
Übergabe Nach Samstag, 1. September 2018
Status Verkauft

Hinweis

Übersicht

Nu bij G7 Van de Steege Makelaars een zeer interessant beleggingspand in de verkoop, gelegen in het hartje van Amsterdam (de negen straatjes) aan de Singel 410, het object heeft een grootte van in totaal ca. 254 m².

Betreft een monumentaal pand daterend uit 1647, gelegen op eigen grond. Uitstekend gelegen hoekpand met uitzicht over de grachten van Amsterdam. Op loopafstand bevinden zich de Jord... Mehr Informationen
  • Eckdaten

    Alle Merkmale
    Immobilienart Investition
    Status Verkauft
  • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 24587/364520
Preis 1.414.141,- €
Status Verkauft
Übergabe Nach Samstag, 1. September 2018
Letzte Aktualisierung Dienstag, 19. Februar 2019
Bau
Immobilienart Investition
Bauform Bestehende Immobilien
Flächen
Nettofläche 254 m²
Im freien
Lage Wohngebiet

Beschreibung

Nu bij G7 Van de Steege Makelaars een zeer interessant beleggingspand in de verkoop, gelegen in het hartje van Amsterdam (de negen straatjes) aan de Singel 410, het object heeft een grootte van in totaal ca. 254 m².

Betreft een monumentaal pand daterend uit 1647, gelegen op eigen grond. Uitstekend gelegen hoekpand met uitzicht over de grachten van Amsterdam. Op loopafstand bevinden zich de Jordaan, de Haarlemmerstraat, de Dam en de zogeheten "Negen straatjes". Kenmerkend voor de omgeving zijn de vele hippe winkels, cafés, restaurants en diverse creatieve kantoren.

Souterain + begane grond en 1e etage is verhuurd aan een beletteringsbedrijf met een langdurige huurovereenkomst. U kunt zich aanmelden bij G7 Van de Steege voor het verkrijgen van een toegangscode van de dataroom met alle relavante stukken. Verkoper is gerechtigd om voor hem moverende redenen geen toegang te verlenen tot de dataroom.

Verkoopprocedure:
Verkoop bij inschrijving

Bereikbaarheid:
Het pand is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer, er zijn verschillende tram- en bushalten op loopafstand. Uiteraard ook zeer goed bereikbaar op de fiets.

Parkeergelegenheid:
Betaald parkeren voor de deur, tevens diverse overdekte parkeergarages in de omgeving, waaronder de op loopafstand gelegen Garage Molenpad en Parkeergarage Kalverstraat.

Het object:
Bedrijfsruimte:
- Souterrain/Kelder: ca. 37 m² (92 m³)
- Begane grond (winkelruimte): ca. 41 m² (122m³)
- 1e Verdieping: ca. 41 m² (110 m³)

Woonruimte:
- 2e Verdieping: ca. 41 m² (128 m²)
- 3e + 4e Verdieping ca. 81 m² (219 m³)
- Zolder/Vliering: ca. 14 m² (42 m³)

Oplevering:
Het object wordt aangeboden in huidige staat, waaronder voorzien van de volgende voorzieningen en bijzonderheden:
- Keuken
- 1 badkamer
- diverse wc's
- Cv-ketel
- Tv-kabel
- Eigen grond
- Perfecte locatie
- Bruto oppervlak ca. 254 m²
- Rijksmonument daterend uit 1647

Bestemming:
Centrum - 2

Bijdrage VvE:
n.v.t.

Kadaster:
Gemeente Amsterdam
Sectie E E met nummer 8963 groot 48 m²

Aanvaarding:
1 september 2018

Bijzonderheden:
- Huuropbrengst begane grond (winkelruimte): € 26.400,- Huurovereenkomst loopt tot 30 november 2042.
- De woningen zijn momenteel nog verhuurd, echter zijn deze huurovereenkomsten beëindigd d.m.v. een getekende beëindigingsovereenkomst. Huidige huurovereenkomst en getekende beëindigingsovereenkomst vindt u terug in onze dataroom (mail ons kantoor voor het verkrijgen van de toegang hiervan).
- Woningen worden vrij van huur opgeleverd, huurovereenkomst loopt tot 1 augustus 2018. Er zal een opschortende voorwaarde worden opgenomen, dat huurders daadwerkelijk het pand uit zijn tot 8 augustus 2018.
- Er worden geen ontbindenden voorwaarden opgenomen in de akte, tevens kan er niet worden afgeweken van de datum van aanvaarding (1 september 2018).
- Verkoper behoud zich het recht niet te gunnen.

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de bedrijfspanden met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Zuletzt angesehen