Zu Mieten: Johan van Hasseltweg 58, 1022 WV Amsterdam

1.399,- € /m.
1.399,- €/m2/j.
Immobilienart Fabrikslager
Nettofläche 126 m²
Übergabe Sofort

Hinweis

Übersicht

Op een inspirerend stuk in Amsterdam Noord, gelegen in de bekende Hamerstraat gebied aan het IJ, hebben wij deze bedrijfs-/kantoorruimte te huur.

De ruimte is ca. 126 m² groot en bestaat uit de begane grond met overheaddeur en 1e verdieping. Het pand is voorzien van toilet op de begane grond en mooie keuken op de 1e verdieping. De ruimte gelegen op de 1e etage is gescheiden door een fraaie glaz... Mehr Informationen
  • Eckdaten

    Alle Merkmale
    Immobilienart Fabrikslager
    Baujahr 2002
    Status Verfügbar
  • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 24587/387927
Preis 1.399,- € pro monat
Übergabe Sofort
Letzte Aktualisierung Montag, 18. Februar 2019
Bau
Immobilienart Fabrikslager
Bauform Bestehende Immobilien
Baujahr 2002
Flächen
Nettofläche 126 m²
Im freien
Lage Gewerbepark
Nahe Einkaufszentrum

Beschreibung

Op een inspirerend stuk in Amsterdam Noord, gelegen in de bekende Hamerstraat gebied aan het IJ, hebben wij deze bedrijfs-/kantoorruimte te huur.

De ruimte is ca. 126 m² groot en bestaat uit de begane grond met overheaddeur en 1e verdieping. Het pand is voorzien van toilet op de begane grond en mooie keuken op de 1e verdieping. De ruimte gelegen op de 1e etage is gescheiden door een fraaie glazen pui waardoor de ruimte goed te gebruiken is als kantoor of praktijk.

Het gebied kenmerkt zich door een zeer inspirerend aanbod van bedrijven en ondernemers.

De indeling:
Via de voordeur komt u in de hal waarna u via de deur links de bedrijfsruimte betreedt op de begane grond voorzien van toilet en opslagruimte. Tevens zit er aan de voorzijde van het gebouw en overheaddeur van ca. 2.5m. Via de trap in de hal komt u in de bedrijf/kantoorruimte op de 1e etage met zeer riante keuken en glazen pui welke de ruimte van elkaar scheidt .

Bestemming:
Deze ruimte kan worden gebruikt als bedrijfsruimte/kantoorruimte

Installaties:
- Verwarming
- Meerdere airco's
- Nette keuken
- Brandbeveiliging
- Te openen ramen
- Toilet
- Overheaddeur

Kadastrale gegevens:
Gemeente AMSTERDAM K K 7991

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Zuletzt angesehen